Ample lucrări de reabilitare la UMS Gănești

Ample lucrări de reabilitare la UMS Gănești
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Operatorii economici Construct Still 2002 SRL - în calitate de ofertant lider - și Dancrist House Project SRL, ambii din comuna Șendreni, alături de alți trei subcontractanți sunt pe cale să obțină lucrările de renovare energetică de la Unitatea Medico-Socială (UMS) din Gănești.

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este vorba despre un alt proiect cu finanțare europeană obținut de Consiliul Județean (CJ) Galați, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acesta este evaluat la 7,46 milioane de lei fără TVA, din care partea de construcții-montaj este de circa 5,98 milioane lei.

Pe scurt, reabilitarea a trei pavilioane de la UMS Gănești presupune consolidări ale fațadei, hidroizolații, executarea pardoselii din gresie antiderapantă în holuri, grupuri sanitare, vestiare și spații tehnice, schimbarea tâmplăriei exterioare, a ferestrelor și ușilor, lucrări la trotuarele din incintă, prevăzute cu rigole perimetrale, sau instalarea unor noi corpuri de iluminat tip LED, dar și a unor sisteme neconvenționale compuse din panouri solare pentru producerea apei calde. În plus, se vor monta ventilo-convectoare de pardoseală conectate la ansambluri distribuitor/colector prin conducte de polietilenă reticulată, toate acestea urmând să aibă loc în termen de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Citit 5555 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 13:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.