Șefa Reprezentanței Comisiei Europene a ajuns la Valea Mărului

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene a ajuns la Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, a fost prezentă, la mijlocul acestei săptămâni, la Galați, fiind întâmpinată, în calitate de gazdă, de președintele Consiliului Județean, Costel Fotea. Acesta din urmă a menționat că discuțiile au fost axate, în primul rând, pe investițiile cu fonduri europene și impactul lor asupra dezvoltării județului, în contextul în care în Galați sunt în derulare proiecte cu fonduri europene de peste 3,9 miliarde de lei, aproximativ 800 de milioane de euro.

Conform sursei citate, unul dintre aceste proiecte este "Sistemul de management integrat al deșeurilor în județul Galați", investiție de peste 100 milioane de euro. În acest sens, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România s-a deplasat și la Valea Mărului, pentru a vedea la fața locului investiția de la noul depozit ecologic de deșeuri al județului.

Ramona Chiriac ocupă funcția de șefă a Reprezentanței Comisiei Europene în România din luna iunie 2021 și este diplomat de carieră.

Citit 7155 ori Ultima modificare Luni, 10 Iulie 2023 09:33

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Vineri, 07 Iulie 2023 22:49
    5.13.165.***
    "Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, a fost prezentă, la mijlocul acestei săptămâni, la Galați". CAM TARZIU A AJUNS STIREA LA VIATA LIBERA, sau cam tarziu a hotarat Viata Libera sa o faca publica.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.