La frontieră, fără permis corespunzător

La frontieră, fără permis corespunzător
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră de la Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

Astfel, pe 7 aprilie, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean din Republica Moldova. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, conducea un ansamblu rutier format dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria și o remorcă înmatriculată în Republica Moldova.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoria B, dar nu și pentru categoria BE, necesară conducerii ansamblului rutier respectiv.

"În cauză, poliţiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de necorespunzător categoriei vehiculului respectiv, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun", ne-a declarat comisar Sorin Ene, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galaţi.

Citit 1647 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 15:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro