Demisie din Consiliul Local Bereşti-Meria

Demisie din Consiliul Local Bereşti-Meria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fost om la înaintare, în comuna Bereşti-Meria, al Partidului Conservator, în anii de glorie ai lui Eugen Durbacă, George Dimache, licenţiat în Drept, înscris între timp în PSD, a candidat pentru un loc în Consiliul Local, pe lista acestei formaţiuni politice, într-o poziţie eligibilă. Fiind ales, a depus jurământul odată cu ceilalţi consilieri.

Se ştia despre el că se afla în „cărţi”, ca rezervă însă, pentru ocuparea funcţiei de viceprimar. După şedinţa de constituire, discutând cu primarul reales Victor Dorobăţ şansele sale de a deveni omul nr. 2 în comuna Bereşti-Meria, află că situaţia îi era defavorabilă, inclusiv din perspectiva angajării sale în postul de consilier personal al edilului-şef. Nemulţumit, îşi scrie imediat demisia (şase rânduri!), depunând-o la Registratură.

Aflându-se de pasul făcut de Dimache, Organizaţia Judeţeană Galaţi a PSD solicită a copie după demisie. În baza ei, expediază în teritoriu, sub semnătura preşedintelui Dan Nica, o adresă în care se precizează că „dl Dimache George, aflat la nr. 5 pe lista de candidaţi ai Uniunii Social Liberale (…), nu mai este membru al Partidului Social Democrat”. Urmarea? La 4 iulie, Consiliul Local întrunit adoptă hotărârea privind încetarea mandatului de consilier al acestuia. La rând, beneficiind de binecuvântarea Galaţiului, salariatul Constantin Comănescu, de la „Ape”, se pregăteşte să ocupe locul rămas vacant.

Capacul la toate l-au pus câţiva indivizi rămaşi neidentificaţi, care, pentru a-i face rău lui Dimache (administrează o mică afacere cu lemne de foc), au pătruns pe timp de noapte în incinta depozitului său, aflat pe rampa CFR. Găsind remorca goală, au scos-o din incintă cu braţele, împingând-o apoi spre malul pârâului Chineja. Nu s-au lăsat până ce n-au văzut-o rostogolindu-se în gol…

Citit 3699 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iulie 2012 16:01

2 comentarii

 • postat de UN HOŢ
  Marți, 10 Iulie 2012 09:03
  DIMACHE EGAL CAP DE BOU .TÎRTOSUL ASTA AVEA GANDURI DE SEF
  0
  2
  Raportează
 • postat de FELIX
  Luni, 09 Iulie 2012 07:44
  ANIMALUL ASTA DE NICA VA DISPARE DE PE ESICHERUL POLITIC GALATEAN???Oare cind vom vedea tineri la conducerea PSD Galati ???Animalul ar trebui sa fi invatat ceva de la Ilie Platica Vidovici,s-a retras subtil din politica ,dar vad ca BOUL asta de NICA nu vrea sa lase ciolanul din mina , poate vrea si ciolanul meu ,mai stii???
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.