Licoarea bahică se naşte cu chinuri, la Târgu Bujor

Licoarea bahică se naşte cu chinuri, la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Calitatea slabă a strugurilor îngreunează procesele tehnologice de vinificaţie, potrivit directorul Staţiunii de Cercetare de la Târgu Bujor, ing Cristina Simion. „Ni s-au înfundat utilaje şi s-au spart ţevi din cauza faptului că din boabele de strugure nu curgea destul must. A trebuit să desfăşurăm primele etape ale unui proces de vinificaţie foarte dificil”, a precizat Cristina Simion.

Citit 2597 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2012 10:34

4 comentarii

 • postat de basil
  Joi, 13 Septembrie 2012 17:51
  De care inginer este doamna ? intreb pentru ca a mai activat cateva zeci de ani un nepotel inginer horticol care fabrica vin de surcele la Viile.Acest nepotel a sustras din economia nationala o cantitate de vin echivalenta cu capacitatea navei tank petrolier comandata de CLC Basescu.Firesc ca'' nepotelul cu bidonul''in amintirea vremurilor agriculturii socialiste este un'' activist'' anti Basescu.DA ! boabele de struguri pot sparge tevi cu conditia sa fie ''turmentate',nu intamplator la Dealul Bujorului s-a desfasurat cu succes cea mai prestigioasa sesiune de comunicari stiintifice in rezistenta materialelor turmentate.[Ar fii foarte interesant un documentar despre vila de protocol a IAS DEALU BUJORULUI vila care a apartinut medicului militar veteran de razboi BARSAN nationalizata si folosta de mojicii comunisti.O fila din istoria regiuniii Covurlui ]
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cunoscator
  Joi, 13 Septembrie 2012 14:59
  Citesc comentariile de mai sus si ma minunez,de ce oare putem permite oricui sa comenteze in necunostinta de cauza? Care miliarde investite in plantatia bio, stii cu ce se mananca asta , stimate ,,domn,,???Iar daca statul vrea s-o dea baietilor destepti, asta e, cercetarea nu are valoare si importanta in tara asta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de drakula
  Joi, 13 Septembrie 2012 11:36
  Fac pariu cu oricine ca cu seceta asta o sa fie motiv ptr vanzarea 'unui baiat destep' scv-ului!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vivi
  Joi, 13 Septembrie 2012 10:38
  Asta-i "competenta" care investit miliarde in plantatii "bio"/"eco" etc. ca apoi sa vanda vinul la pret de pisoarca? S-au spart tevile de la boabele de struguri??? Doamne fereste!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.