Calitatea slabă a strugurilor îngreunează procesele tehnologice de vinificaţie, potrivit directorul Staţiunii de Cercetare de la Târgu Bujor, ing Cristina Simion. „Ni s-au înfundat utilaje şi s-au spart ţevi din cauza faptului că din boabele de strugure nu curgea destul must. A trebuit să desfăşurăm primele etape ale unui proces de vinificaţie foarte dificil”, a precizat Cristina Simion.
Licoarea bahică se naşte cu chinuri, la Târgu Bujor Scris de Gabriel Kolbay


Gabriel Kolbay
Articole recente - Gabriel Kolbay
Ocolul ziarului în 30 de ani | Gabriel Kolbay: Oamenii care duc povestea orașului mai departe Cum s-a aprins scânteia schimbării, la Toflea Un cercetător CÂȘTIGĂ cât un paznic de noapte 300 de producători vă așteaptă la TÂRGUL DE TOAMNĂ Borş de peşte fără… borş de peşte
Mai multe din această categorie: