Contec Tecuci preconizează majorări de preţuri la conserve

Contec Tecuci preconizează majorări de preţuri la conserve
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scumpirea legumelor şi în pieţele de gros, dar şi la livrarea directă, din poarta producătorului, va duce şi la creşterea preţurilor conservelor pe care le cumpărăm din magazine sau superkmarketuri. Detalii cu privire la această tendinţa ascendentă a preţurilor ne-a oferit directorul economic al fabricii de conserve Contec din Tecuci, Florentina Gherghişanu.

„În acest an, am remarcat pe piaţă existenţa unei cantităţi mai mici de legume, la un preţ mai mare. Pe parcursul întregului proces de producţie a conservelor s-au înregistrat creşteri ale costurilor firmei. Toate acestea se vor reflecta, bineînţeles, şi în preţul final al produselor. Este prematur, în acest moment, să estimăm procentual această creştere, dat fiind faptul că încă se lucrează la fabricarea şi livrarea de conserve din producţia de legume a acestui an”, a precizat Florentina Gherghişanu.

Firma produce, printre altele, bulionul şi pasta de tomate Olympia şi Winmark şi conservele în oţet, apă sau ulei cu aceleaşi nume, care intră şi pe piaţa din oraşul nostru.

Citit 2347 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2012 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.