Anna Lesko şi Claudia de la Sexxy vin pe 2.900 de euro să cânte la Târgu Bujor

Anna Lesko şi Claudia de la Sexxy vin pe 2.900 de euro să cânte la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oraşul Târgu Bujor va avea, începând din acest an, o sărbătoare aprobată prin hotărâre de Consiliul Local. Perioada de desfăşurare va fi 31 mai – 2 iunie. Prima ediţia va avea loc în acest an, începând cu finele lunii. Detalii suplimentare ne-a oferit primarul oraşului, Laureţiu Viorel Gâdei: „Încercări s-au mai făcut, dar nu se stabilise nicio dată concretă prin hotărâre de Consiliu Local. Acum am făcut acest lucru. Vom avea concert Anna Lesko şi Claudia de la Sexxy, pentru care vom plăti 2.900 de euro. Avem şi câţiva sponsori de pe plan local care dau bani pentru competiţiile sportive şi celelalte activităţi. Am vrut şi activităţi legate de luptele libere pentru că Neagu Constantin, campionul naţional la juniori, este din oraşul nostru. Încă nu am definitivat programul pentru că mai mulţi consilieri au venit cu diverse propuneri.”

Sărbătoarea Bujorului ar putea fi la ultima ediţie

Duminică, pe 19 mai, în pădurea de la Roșcani, în apropierea statuii lui Ioan Vodă Cel Viteaz, va fi sărbătoare mare! Se ţine, în sfârşit, Sărbătoarea Bujorului, care anul trecut a fost anulată din pricina invaziei de căpuşe din pădurea Roşcani. În acest an, însă, nici vorbă despre aşa ceva. Atât localnicii cât şi toţi ceilalţi doritori de distracţie sunt aşteptaţi, la pădure, pentru a se bucura pe îndelete de serbarea câmpenească, cu spectacole de muzică populară, dansuri populare, momente artistice susţinute de formaţii profesioniste şi grupuri de amatori din Galaţi , Bereşti , Cavadineşti , Murgeni şi Târgu Bujor. Va participa şi ansamblul Doina Covurluiului, din cadrul Centrului Cultural ''Dunărea de Jos''.

„Vorbim aici despre o serbare câmpenească tradiţională, cu costuri minime: lemne pentru scene, combustibil pentru transport şi o dezinsecție a zonei de desfăşurare. Problema este că serbarea nu prea mai atrage oameni doritori de distracţie. Voi vorbi şi cu primarii din zonă. Ori participăm toţi, ori găsim altă soluţie. Nu e normal să plătim organizarea unei serbări pe teritoriul unei alte comune, mai ales că oamenii nu prea mai vor să participe. E o tradiţie şi nu poate fi oprită sau schimbată brusc, dar ceva trebuie făcut!”, a declarat Laurenţiu Gâdei.

Citit 3717 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Mai 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.