Anna Lesko şi Claudia de la Sexxy vin pe 2.900 de euro să cânte la Târgu Bujor

Anna Lesko şi Claudia de la Sexxy vin pe 2.900 de euro să cânte la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oraşul Târgu Bujor va avea, începând din acest an, o sărbătoare aprobată prin hotărâre de Consiliul Local. Perioada de desfăşurare va fi 31 mai – 2 iunie. Prima ediţia va avea loc în acest an, începând cu finele lunii. Detalii suplimentare ne-a oferit primarul oraşului, Laureţiu Viorel Gâdei: „Încercări s-au mai făcut, dar nu se stabilise nicio dată concretă prin hotărâre de Consiliu Local. Acum am făcut acest lucru. Vom avea concert Anna Lesko şi Claudia de la Sexxy, pentru care vom plăti 2.900 de euro. Avem şi câţiva sponsori de pe plan local care dau bani pentru competiţiile sportive şi celelalte activităţi. Am vrut şi activităţi legate de luptele libere pentru că Neagu Constantin, campionul naţional la juniori, este din oraşul nostru. Încă nu am definitivat programul pentru că mai mulţi consilieri au venit cu diverse propuneri.”

Sărbătoarea Bujorului ar putea fi la ultima ediţie

Duminică, pe 19 mai, în pădurea de la Roșcani, în apropierea statuii lui Ioan Vodă Cel Viteaz, va fi sărbătoare mare! Se ţine, în sfârşit, Sărbătoarea Bujorului, care anul trecut a fost anulată din pricina invaziei de căpuşe din pădurea Roşcani. În acest an, însă, nici vorbă despre aşa ceva. Atât localnicii cât şi toţi ceilalţi doritori de distracţie sunt aşteptaţi, la pădure, pentru a se bucura pe îndelete de serbarea câmpenească, cu spectacole de muzică populară, dansuri populare, momente artistice susţinute de formaţii profesioniste şi grupuri de amatori din Galaţi , Bereşti , Cavadineşti , Murgeni şi Târgu Bujor. Va participa şi ansamblul Doina Covurluiului, din cadrul Centrului Cultural ''Dunărea de Jos''.
„Vorbim aici despre o serbare câmpenească tradiţională, cu costuri minime: lemne pentru scene, combustibil pentru transport şi o dezinsecție a zonei de desfăşurare. Problema este că serbarea nu prea mai atrage oameni doritori de distracţie. Voi vorbi şi cu primarii din zonă. Ori participăm toţi, ori găsim altă soluţie. Nu e normal să plătim organizarea unei serbări pe teritoriul unei alte comune, mai ales că oamenii nu prea mai vor să participe. E o tradiţie şi nu poate fi oprită sau schimbată brusc, dar ceva trebuie făcut!”, a declarat Laurenţiu Gâdei.

Citit 3556 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Mai 2013 17:21

4 comentarii

 • postat de Roscani 2012
  Sâmbătă, 18 Mai 2013 16:54
  D-le Gabriel Kolbay , esti total depasit de cele doua evenimente care se tin la Tg.Bujor sau dezinformat de primar.
  In primul rand , anul trecut "Sarbatoarea bujorului" s-a tinut in padurea Rocani - Baneasa , si nu s-a gasit nici macar pentru insectar o capusa , o alta sarbatoare a bujorului in 2012 nu s-a tinut in padurea Roscani -Rediu unde a fost invazie de capuse , dar de unde veniti dvs. va era greu sa va informati. Daca nu ma credeti intrebati pe solistii Mitrita Camara Velicu si Aurica Totolici care au concertart pe acea scena alaturi si de formatii de amatori.
  In al doilea rand , dupa cate stiu in 6 iunie 1968 Targu Bujor este declarat oras (cf. lg.2/1968) , iar in 2008 orasul si-a sarbatorit patru decenii de urbanizare , tot atunci prin HCL s-a stabilit ca orasul sa fie sarbatorit din cinci in cinci ani. Deci in 2013 se implineau cinci ani , felicitari d-lui primar , caci este prima editie sub conducerea sa.
  Sper sa se faca o dezmintire , scutindu-ma astfel de o deplasare la redactie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria
  Joi, 16 Mai 2013 22:12
  Chiar nu va este rusine sa declarati ca dati 2900 de euro , pentru 2 pitipoance ?!Chiar ati facut totul in oras.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lia
  Joi, 16 Mai 2013 17:11
  Ce rusine! Consilieri locali cu obsesii ciudate, numai gandul la gospodarirea orasului nu-l au.Ce vremuri traim!Foarte inspirati alegatori ati avut, v-au votat cu gandul la distractiile care le lipseau, nu-i asa?
  Are bani orasul si n-aveti ce face cu ei.Pt copii, spitale, scoli, batrani etc. , etc. nu sunt bani.RUSINE!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de basalic ana maria
  Joi, 16 Mai 2013 12:46
  foarte bn
  asa primar sa tot avem
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.