Producătorii din Matca vând roşiile cu 40 de bani per kilogram

Producătorii din Matca vând roşiile cu 40 de bani per kilogram
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Galaţi desfăşoară, în această perioadă, un program de monitorizare al preţului roşiilor, la producător. „Cel puţin până în acest moment, producătorii raportează preţuri scăzute, la vânzările en-gros. Spre exemplu, legumicultorii din Matca raportează un preţ de 40 de bani per kilogram”, ne-a declarat şeful de serviciu din cadrul DADR, ing. Profira Onode.

Citit 6541 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2013 16:31

6 comentarii

 • postat de Sanda
  Luni, 15 Iulie 2013 08:20
  Cu inundatiile au facut tam-tam presa, 2 solarii au fost inundate. Cu sarlataniile sunt fruntasi, intr-o zi coc rosiile de sus pana jos pe firu de rosie, in sacii de castraveti pun pietre, bidoane cu apa si...etc la mijlocul sacului si sunt foarte multe de spus, cate chimicale pun . Te miri de ce ma doare burta?,de ce m-am imbalonat? doar am mancat o salata, un pepene, varza si asa mai deperte toate legumele . Sunt multe de spus dar tot nu aude nimeni, asa ca .....
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Miercuri, 10 Iulie 2013 04:52
  Cum specialistul in " juridicultura" nu-i ajuta pe bietii producatori ? Dar cu rosiile contractate cu englezii ce s-a intamplat ,ca ce mai tamtam s-a facut in presa ? Apropo de unde au matcasii rosii ca am citit in presa si am vazut la diferite posturi tv stirea ca a facut inundatia prapad in solariile lor ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de bulgarul
  Marți, 09 Iulie 2013 08:01
  Horia C ai dreptate cu chimicalele. Cativa ani la rand au tinut de pret, s-au imbogatit cu milioane de euro. Erau rosii pe toate drumurile si tineau de pret, nu scadea de 3 lei kg in piata. O sa invete ei comertul adevarat, cand o sa importe alte firme marfa mai ieftina si mai buna din alte tari. Toti vor sa se imbogateasca peste noapte, iar in alte tari muncesc 2-3 generatii sa adune ceva avere.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Horia C
  Marți, 09 Iulie 2013 04:48
  Hahaha, vreti acum sa vina USL sa va munceasca terenurile ? Pai hai sa va zic ca rosiile de Matca nici 40 de bani nu merita. Daca o sa mancati rosii de Matca sa nu va mirati cand o sa ajungeti la spital cu cata motorina si chimicale baga in ele pentru a se coace mai repede. Prefer sa mananc pelin ca-i mai sanatos decat rosii de Matca.
  Oare cum se face ca mai toti Galatenii stiu cum se cresc rosiile la Matca si Gabriel Kolbay nu ? oare nu vrea sa stie sau are motivele lui.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ileana
  Luni, 08 Iulie 2013 22:05
  Stimate d-le ing. agronom, cum puteti sa spuneti ca in Galati este o conducere incapabila in agricultura?????
  si Durbaca si Lady Onode Profira sint sint foarte capabili darnumai la FURAT si JECMANIT- jos cu mitocanii, jos cu parazitii...
  0
  0
  Raportează
 • postat de un inginer agronom dezamagit
  Luni, 08 Iulie 2013 19:41
  Waw...tot d-na Onode vorbeste cu presa?De ce nu-l intrebati pe distinsul domn derector al DA Galati?Cineva, l-a intrebat pe Durbaca, ce il caracterizeaza pe stimabilul domn derector....si raspunsul a fost ca e '' bun sponsor''!
  Mi-e rusine, sincer, ca am luptat ca USL-ul sa vina la putere!
  Sunt atatia oameni capabili in agricultura galateana si cu totii sunt ignorati!De ce oare suntem obligati sa suportam conduceri incapabile, cand noi avem nevoie de oameni capabili, macar la institutii care ar putea face lucruri mari in judet!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.