Calendar rural/ Târguri şi evenimente agricole

Calendar rural/ Târguri şi evenimente agricole
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţea se ţine târg la Braniştea şi Vârlezi, iar miercuri la Fundeni şi Schela. Joi e târg la Tecuci, Vlădeşti şi Nămoloasa. Vinerea este târg şi la Jorăşti, iar sâmbătă la Tudor Vladimirescu, Slobozia-Conachi, Rădeşti şi Frumuşiţa. Duminică sunt tot patru târguri: la Drăguşeni, Măstăcani, Pechea şi Cudalbi. Nicoreştiul are piaţă mare de gros, deschisă în toate zilele săptămânii. La fel şi Cosmeştiul, în imediata apropiere a pieţei în curs de amenajare.

Evenimente naţionale

Martie. Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în colaborare cu Iulius Mall, organizează, în perioada 21-23 martie, Agro-Expo Bucovina, la Succeava.

Aprilie. Între 9 şi 11 ale lunii, la Expo Arad, Reeco Ro Expoziţii organizează Enreg energia Regenerabilă. La Cluj-Napoca va avea loc cea de-a XX-a ediţie a Agraria, organizată de DLG Intermarketing. Între 11 şi 13 ale lunii, Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România CCIAT Timiş organizează, la Centrul de afaceri Timişoara, Vinfest Timişoara, ediţia a XI-a.

Mai. A XXII-a ediţie a ExpoAgroUtil se va desfăşura între 28 şi 31 mai, la Complexul Perla din Mamaia.

Iunie. Între 5 şi 8 ale lunii, la Fundulea, în Călăraşi, DLG Intermarketing va organiza AgriPlanta-RomAgroTec. De pe 11 până pe 13 ale lunii, Roenergy se va desfăşura la Romaero Bucureşti, organizat de SC R.E.S. Group SRL.

Septembrie. A XXV-a ediţie a Agroalim se va desfăşura la Expo Arad Internaţional, în perioada 11-14 septembrie.

Octombrie. Agromexpo se va desfăşura la Bacău, între datele de 2 şi 5 ale lunii. Asociaţia degustătorilor Autorizaţi din România organizează, între 24 şi 26 octombrie, Vinfest Bucureşti, la Sala Palatului.

Noiembrie. Indagra 2014 începe de pe 29 octombrie şi se încheie pe 2 noiembrie. Ca de obicei, evenimentul va fi găzduit de Romexpo.

Citit 1377 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2014 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.