Undă verde la udat! La Cosmeşti nu s-a furat ţeava de irigaţii

Undă verde la udat! La Cosmeşti nu s-a furat ţeava de irigaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul comunei Cosmeşti, Ion Tuchiluş, spune că pe plan local se irigă fără probleme, spre deosebire de alte localităţi din judeţ. „Eu am fost inginer la ELIF încă din 1981, când am primit repartiţia. PE lan local, noi am avut grijă de sistemul de irigaţii, dat fiind faptul că apa e necesară pentru legumicultura în câmp – specifică zonei noastre. Am înfiinţat prima Organizaţie a Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii din judeţ şi a doua din ţară. La acest moment, sistemul nostru de irigaţi deserveşte circa 4.500 de hectare”, a precizat primarul Ion Tuchiluş.

Citit 1880 ori Ultima modificare Marți, 15 Aprilie 2014 15:31

3 comentarii

 • postat de Gospodari si hoti
  Duminică, 20 Aprilie 2014 09:16
  5.13.231.***
  Radulian are dreptate.Cei de la Cosmesti sunt harnici si seriosi.Gasca lui Barceanu pare ca se tine numai de prostii si hotii.Am auzit ca Barceanu si-a cumparat avion.
  0
  9
  Raportează
 • postat de fost tovaras
  Miercuri, 16 Aprilie 2014 16:41
  78.97.72.***
  Daca nu era reabilitata, in 2010, statia de pompare Ionasesti, nici acum nu era apa pe canalul de irigatii.
  La toate acestea trebuie adaugat efortul fostului inginer agronom Papuc (Dumnezeu sa l odihneasca) care a obtinut fonduri de la Banca Mondiala necesare reabilitarii canalului de irigatii.
  Deci domnule inginer si primar, toata stima pentru efortul depus in a mentine functional sistemul, dar sa nu i uitati si pe ceilalti.
  Sunt la fel de merituosi, sau poate chiar mai mult!
  0
  13
  Raportează
 • postat de Radulian
  Miercuri, 16 Aprilie 2014 15:07
  81.12.150.***
  Bravo.!!! Un exemplu de urmat care arata ca se poate. Dar Tuchilus este inginer agronom , inginer adevarat care a lucrat multi ani la IEELIF si ce inseamna apa pentru plante nu ca Barceanu P directorul de la ANIF carutas la CAP Schela cu Liceu de Metalurgie si Facultate de Agronomie facute in trei-cinci ani la apelul de seara ( se vorbeste ca intai a facut liceul si apoi facultatea) cand avea 50 de ani. A facut si el o Federatie de irigatii care este la pamant ca nu poate sa functioneze pentru ca sifoanele din conducte din metal de la Vanatori sunt furate taiate cu sudura prin interior.
  Au ceva comun Tuchilus cu Barceanu amandoi au fost formati de Saghian senatorul dar Tuchilus ca un foarte bun agronom si primar pe cand Barceanu o caricatura de director de ANIF si o candidatura la primarie refuzata de sateni sictiriti de comportamentul fratilor Barceanu.
  Barceanu Directorul ANIF este si INCOMPATIBIL cu functia de Presedinte de Federatie.Se poate si asa GHeorGhe ?
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.