România are la dispoziție 370 de milioane de euro pentru irigaţii

România are la dispoziție 370 de milioane de euro pentru irigaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Avem, pentru calendarul de finanţare 2014-2020, nu mai puţin de 370.000.000 de euro pentru refacerea infrastructurii secundare pentru irigaţii. Suma pe care am stabilit-o, folosită corect, ne va ajuta să refacem infrastructura secundară pe toată suprafaţa ţării”, a precizat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Citit 701 ori Ultima modificare Marți, 15 Aprilie 2014 21:58

1 comentariu

 • postat de Radulian
  Miercuri, 16 Aprilie 2014 09:57
  81.12.150.***
  Neconvingator Dl ministru al Agriculturii,Daniel Constantin cu a sustinut masurile din PNDR.Aproape nimic despre irigatii..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nimic , nimic, nimic despre baltiri si excesul de apa din culturi.
  Nimic despre desecare si de cei care au platit taxele taxele pentru desecare si tragerea epei de pe terenurile agricole si ANIF prin Directorul Barceanu Petru nu intreprinde nimic in directia aceasta.
  De necrezut................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In dialogul Dl Stroila-Dl Ministru ,primul a intrebat daca Dl Daniel Constantin stie ce suprafata de teren este ,, coplesita de excesul de umiditate " Ministrul Agriculturii a spus sec ,, cateva zeci ''
  Cand Dl Stroila i-a spus ca sunt ,, aproape 30 000 ha care nu se pot lucre si alte 20 000 ha culturi coplesite de excesul de umiditate si daca in 3-5 zile nu se evacueaza apa pier si se compromit '' Dl Ministru a ramas masca si nu-i venea sa creada aceasta realitate.A cerut informatii clare si reale . Sa vedem cine i le ofera ANIF ,Barceanu sau Olaru.Felicitari Dl Stroila, felicitari Dl Dima pentru curaj si realism .!. Undeti ati fost voi cei care doar va plangeti?
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.