Calendar rural. Târguri şi evenimente agricole

Calendar rural. Târguri şi evenimente agricole
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţea se ţine târg la Braniştea şi Vârlezi, iar miercuri la Fundeni şi Schela. Joi e târg la Tecuci, Vlădeşti şi Nămoloasa. Vinerea este târg şi la Jorăşti, iar sâmbătă la Tudor Vladimirescu, Slobozia-Conachi, Rădeşti şi Frumuşiţa. Duminică sunt tot patru târguri: la Drăguşeni, Măstăcani, Pechea şi Cudalbi. Nicoreştiul are piaţă mare de gros, deschisă în toate zilele săptămânii. La fel şi Cosmeştiul, în imediata apropiere a pieţei în curs de amenajare.

Manifestări naţionale

Mai. A XXII-a ediţie a ExpoAgroUtil se va desfăşura între 28 şi 31 mai, la Complexul Perla din Mamaia.

Iunie. Între 5 şi 8 ale lunii, la Fundulea, în Călăraşi, DLG Intermarketing va organiza AgriPlanta-RomAgroTec.

De pe 11 până pe 13 ale lunii, Roenergy se va desfăşura la Romaero Bucureşti, organizat de SC R.E.S. Group SRL.

Septembrie. A XXV-a ediţie a Agroalim se va desfăşura la Expo Arad Internaţional, în perioada 11-14 septembrie.

DLG Intermarketing a lansat, anul acesta, conceptul de expoziţie în câmp şi în partea de vest a ţării, mai exact în judeţul Timiş. Pe lângă loturile demonstrative de culturi agricole, demonstraţii în câmp cu maşini şi utilaje agricole, DLG Intermarketing organizează în premieră concursul „Dovleacul Uriaş”! Expoziţia va avea loc în perioada 4-7 septembrie 2014, iar marele câştigător se poate alege cu un premiu de 3.000 de lei şi alte premii surpriză.

Octombrie. Agromexpo se va desfăşura la Bacău, între datele de 2 şi 5 ale lunii. Asociaţia degustătorilor Autorizaţi din România organizează, între 24 şi 26 octombrie, Vinfest Bucureşti, la Sala Palatului.

Noiembrie. Indagra 2014 începe pe 29 octombrie şi se încheie pe 2 noiembrie. Ca de obicei, evenimentul va fi găzduit de Romexpo.

Citit 954 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 09:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.