Tăieri de regenerare în Ocolul Silvic Galaţi

Tăieri de regenerare în Ocolul Silvic Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul "Amenajamentului silvic al Ocolului silvic Galaţi", Direcţia Silvică intenţionează să efectueze tăieri de regenerare pe o suprafaţă de 98,6 hectare. Cum planul de lucrări pentru această suprafaţă se suprapune inclusiv peste teritorii aflate în arii protejate, este nevoie de un aviz al Protecţiei Mediului, iar procedura tehnică presupune şi consultarea publicului. Rolul procedurii este asigurarea întreţinerii corpurilor de pădure, cu un impact minim asupra speciilor de interes comunitar şi habitatului natural al acestora.

Citit 2491 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 17:54

2 comentarii

 • postat de crystal
  Luni, 29 Septembrie 2014 08:36
  95.77.107.***
  alt motiv legal de furt ! Dupa ce ca se fura copacii sanatosi ,buni, lemn masiv de miliarde cu romsilva si austriecii , se mai gasesc si alte cai ptr. copacii mai batrani, de genul regenerare.
  Cate hectare de padure a avut romania dupa revolutia din 89 si cat mai are acum ? (nu ma refer la retrocedari catre particulari, ma refer la patrimoniul statului)
  Cum in galati nu sunt paduri la greu de furat atunci ne apucam sa taiem copaci buni din oras in loc sa ii toaletam masiv.
  Lemnul a fost si este intotdeauna o afacere buna ptr. cei corupti din administratia locala sau a tarii.
  Daca nu e lemn atunci e umflarea pretului la reparat strazi, daca nu e de reparat strazi atunci falimenteaza intentionat fabrici sa le toace la fier vechi, daca nu sunt intreprinderi de falimentat atunci umflam facturile la utilitati , etc , etc , etc. Fiecare poltician se descurca cum poate sa fure de pe unde apuca chiar daca ei castiga zeci de milioane pe luna doar din salariu. Nu le ajunge de parca ar trai in Tokyo..A nu, ei vor vacante in Tokyo si trebuie sa aiba ce cheltui.. Romi sadea nu alta.
  De aia nu mai are ursul coada ,nu mai voteaza romanii si/sau pleaca definitiv din tara.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Ecosal este cel mai recomandat la tăieri, s-au calificat pe teii din Galați și copacii de fixare a taluzului dintre Faleza Inferioară și Superioară.
  Joi, 25 Septembrie 2014 13:14
  92.86.88.***
  Păi băgații pe ăia de la Ecosal, se pricep la toate, toaletări, tăieri de tei, tăieri de copaci ce fixează taluzuri, gen între Faleza Superioară și Inferioară și alte minuni ce le crapă capul.....o fac fără avizul celor de la mediu și plătesc amenzi din buzunarul gălățeanului fraier.
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.