Zece kilometri de ULIŢE din Oancea au NEVOIE DE ASFALT. Ce ar putea împiedica lucrările
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Zece kilometri de ULIŢE din Oancea au NEVOIE DE ASFALT. Ce ar putea împiedica lucrările
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comuna Oancea este, la momentul actual, doar pe jumătate asfaltată. Primii zece kilometri de străzi au fost acoperiţi cu asfalt prin fonduri europene, dar mai sunt tot pe atâţia care aşteaptă, fireşte, tot bani de la Bruxelles.

"Acum, ne pregătim pentru noua rundă de proiecte care se vor depune şi vom solicita fonduri numai pentru drumuri. Pe fosta măsură 3.2.2, vrem să salvăm uliţele care ne-au mai rămas neasfaltate. Am ţinut ca în fiecare mahala să fie obligatoriu câte un drum asfaltat", ne explică edilul.

Banii necesari s-ar putea însă să fie mai puţini, la fel ca şi şansele de reuşită a proiectului. "Dacă în prima tranşă au intrat 1.200 de localităţi, ministrul spunea că pentru runda aceasta vor fi doar 700 de comune, deci alocările pentru renovarea satului românesc sunt foarte mici. Nu ştiu dacă se mai poate negocia ceva. În loc să avem o alocare mare pentru renaşterea satului, s-a alocat de trei ori mai mult la POSDRU, pentru simpozioane, flyere şi cafele", conchide Victor Chiriloaie.


CITEŞTE ŞI: DRUMURILE pe care mortul sare din căruţă. ASFALTUL, aşteptat precum a opta minune a lumii (FOTO)

Citit 1913 ori Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 01:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.