PROBLEME într-o comună gălăţeană - "Abia lucrăm, de FRICA ciobanilor!"

PROBLEME într-o comună gălăţeană - "Abia lucrăm, de FRICA ciobanilor!"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un şef de asociaţie agricolă din comuna gălăţeană Băneasa spune că, de ani buni, lucrează pământul cu teama unor ciobani din zonă, care-şi fac propria lege.

"Nici bine n-am terminat de strâns recoltele, că au şi intrat cu turmele. Bagă oile prin păduri, prin lanuri, n-ai ce să le faci! Acum ieşim la semănat şi îţi găseşti câmpul plin de oi. Şi umblă în permanenţă cu câte patru sau cinci câini mari, de nici nu te poţi apropia să vorbeşti cu ei. Am fost la toate instituţiile care m-ar putea ajuta. Nimeni nu le-a făcut nimic. Ne-au spus că îi amendează, că se rezolvă… Nimic!", se plânge Vasile Stanciu.

Sursa foto: alba24.ro

Citit 3718 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 20:42

4 comentarii

 • postat de crystal
  Duminică, 01 Noiembrie 2015 13:24
  95.76.32.***
  ia mai luati un pic ciobanii la control sa stie si ei de frica altuia macar a statului. La cata branza si carne vand oare platesc macar acolo un mic impozit macar in functie de nr. de oi/capre? Copii aia fara parinti pe care ii angajeaza primesc un salariu minim si au asigurare medicala sau scapa de ei in fiecare zi cu o farfurie de ciorba ?
  Stie ciobanul sa trimita branza in piata si baga niste scoruri ca pret de lesini.
  Daca fac pe zmeii si va deranjeaza trimiteti-le controlul pe cap, la o adica nu trebuie si faca si astia miscare si prea multa cafea la birou dauneaza si nu vrem sa ii pierdem.
  0
  12
  Raportează
 • postat de viorel
  Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 20:11
  89.137.230.***
  Si eu am fost atacat de caini ciobanesti. Noroc de mine ca aveam la mine un spray paralizant si un topor.
  0
  11
  Raportează
 • postat de ion
  Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 09:44
  5.2.205.***
  Tin minte o faza asemanatoare petrecuta acum ceva ani, pe un domeniu vanatoresc. Ciobanu is plimba oile pe acolo ca asa voia el, grupul de vanatori organizati care urma sa iasa la vanat faceau lista cu prezenta, armele etc ca sa inregistreze partida de vanatoare, si vine un cioban si le spune limpede, ca nu le da voie sa iasa la vanat ca el are oile prin padure pe acolo si ca e posibil sa ii impuste oi, rapid s-a ajuns la cearta moment in care ciobanu a asmutit cainii (4 la numar) pe grup, proasta idee a avut, in 2 secunde canii eru la pamant. Si eu si altii din grup iubim animalele, dar cand e vorba de viata mea altfel discutam.
  In cazurile de pe la noi nu se face nimic ca ciobanii aia dau dreptu' cui trebuie.
  0
  18
  Raportează
 • postat de ariciul
  Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 08:00
  5.13.171.***
  otraviti potaile,desfiintati stanele,omorati golanii,si infiintati ferme de animale unde sa lucreze baieti cu carte si dragoste de animale.Si fete care sa invete a face branza,cas,mamaliga si pastrama.asa se face oieritul cilivizat.
  2
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.