OMĂTUL MARE încă îi SPERIE pe sătenii din Schela

OMĂTUL MARE încă îi SPERIE pe sătenii din Schela

Foto-arhivă "Viaţa liberă"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
4 comentarii


Când aud de troiene, pe oamenii din Schela îi trece un fior rece pe şira spinării. Cu siguranţă că niciunul dintre ei n-a uitat încă începutul anului trecut, când au rămas, cu toţii, aproape o săptămână, blocaţi în comună, din cauză că Drumul Judeţean 251 nu fusese deszăpezit la timp. Şi li se părea tuturor absurd să locuieşti la 20 de kilometri de oraşul Galaţi şi totuşi să nu poţi ajunge la serviciu. Atunci, primarul Maricel Petrea spunea că liderii PSD ai Consiliului Judeţului se răzbună pe el, din cauză că la precedentele alegeri părăsise formaţiunea politică şi candidase la postul de primar din partea UNPR. Sursele din conducerea CJ consultate de "Viaţa liberă" au negat însă că ar fi vorba de vreo răfuială politică.

Acum, că nu mai e chiar atât de mult până la ninsorile din iarna aceasta, Schela se pregăteşte cum poate. "Urmează să ieşim pe teren şi să montăm cele 1.600 de parazăpezi pe care le-am cumpărat pentru a proteja drumul care leagă Schela de satul Negrea. Aici, unde vorbim despre un drum comunal, e datoria noastră să asigurăm deszăpezirea şi o vom face. Dincolo, pe drumul judeţean, nu putem interveni noi", spune primarul comunei Schela.

Citit 3470 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 00:58

4 comentarii

 • postat de criogenia salveaza Romania Joi, 17 Decembrie 2015 23:06 5.13.211.*** Link la comentariu
  0
  3

  Cei din Schela isi fac"incalzirea" in asteptarea zapezii.Statornicii de consilieri( bine infipti,cam somnolenti,dar cam aceeasi in ultimele mandate) si chiar dl primar fac exercitii si simulari de deszapezire in caz de incendiu....Asta ptr. ca cei de la consiliul judetean au coordonat ca cele mai aprigi ninsori sa cada la Schela.

  Raportează
 • postat de Bandit Joi, 17 Decembrie 2015 08:40 213.177.13.*** Link la comentariu
  1
  1

  "Urmează să ieşim pe teren şi să montăm cele 1.600 de parazăpezi pe care le-am cumpărat pentru a proteja drumul care leagă Schela de satul Negrea. Aici, unde vorbim despre un drum comunal, e datoria noastră să asigurăm deszăpezirea şi o vom face. Dincolo, pe drumul judeţean, nu putem interveni noi", spune primarul comunei Schela.....Dar de ce trebuie sa asteptam sa faca altii.Mai iesiti si voi ca daca intr-o scara de bloc dam cu var ce facem asteptam femeia de servici sa vina?Si parazapezii parca asteapta zapada sa spuneti ca ati fost luati prin surprindere...urmeaza.Va bateti joc de oameni.

  Raportează
 • postat de cucu Miercuri, 16 Decembrie 2015 22:58 5.13.130.*** Link la comentariu
  0
  4

  Cred ca ati vorbit cu dosul.....

  Raportează
 • postat de George Miercuri, 16 Decembrie 2015 09:27 5.13.244.*** Link la comentariu
  0
  4

  Pai cea mai ieftina metoda de dezapezire este sa inchizi drumul si sa astepti sa se topeasca zapada. Pentru asta nu ai nevoie nici macar sa organizezi licitatie. Felicitari acelor lideri PSD din Consiliu pentru eficienta de care dau dovada. PSD-ul, inca de la infiintare a fost un model de competenta, eficienta, cinste, onestitate, devotament fata de alegatori, o grupare care a canalizat cei mai de valoare oameni din acesta tara.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.