Când Sf. Nicolae înseamnă inimi

Când Sf. Nicolae înseamnă inimi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Hăinuţe potrivite, încălţăminte, rechizite, dar şi jucării sau dulciuri, au fost oferite miercuri în dar, la sfârşitul unei generoase campanii umanitare de o lună, la Casa de Cultură a Sindicatelor, sub genericul “De Sf. Nicolae dăruieşte inimi!”. Au fost dăruiţi mulţi copilaşi de la şcolile din Schela, Costache Negri şi Valea Mărului.

„Mulţumim foarte mult Doamnei prof. Totolici Manuela şi clasei a VI-a C de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare”, care au venit personal şi au dăruit cadouri pentru colegii lor. De asemenea, mulţumirile noastre se îndreaptă către primarii localităţilor Costache Negri - Doamna Emilia Niculescu şi Valea Mărului - Domnul Florin Virgil Doca-Vălmăreanu”, spun organizatorii, adică oameni generoşi de la Cinema 3 D “Prof. Ioan Manole” şi Casa de Cultură a Sindicatelor.

Coordonatorii festivităţii de Sfântul Nicolae au fost Angela Baciu şi Ana Spînu. Înainte de a primi pungile cu daruri, copiii au ascultat o frumoasă poveste de Crăciun, dăruită din glas duios de poeta Angela Baciu, apoi s-au bucurat de un film de desen animat proaspăt, marca Disney, „Coco”, oferit gratis din partea omului de afaceri Adrian Neagu, investitorul în acest cinematograf gălăţean.

Citit 1719 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Decembrie 2017 02:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.