UDATE | Electrica spune că un ”Dorel” a lăsat mii de gălăţeni fără curent, apă şi a tras troleibuzele pe dreapta
Foto: GSDG

UDATE | Electrica spune că un ”Dorel” a lăsat mii de gălăţeni fără curent, apă şi a tras troleibuzele pe dreapta
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE l Reprezentanţii Electrica ne-au declarat că avaria s-a produs din neglijenţa angajaţilor unei firme private care executau săpături în cartierul Ţiglina I.

În urma solicitării dumneavoastră, vă informăm că avaria accidentală înregistrată astăzi (joi, 7 iunie 2018, n.r.), la ora 10:52, în instalaţia aparţinând Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord-Galaţi, a fost cauzată de angajaţii unei firme private care executau săpături în cartierul Ţiglina. Distribuţia de energie electrică a fost întreruptă temporar pentru aproximativ 4.500 locuri de consum. Echipele Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord-Galaţi au intervenit cu promptitudine, astfel încât avaria a fost remediată total la ora 13:28. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe toţi utilizatorii reţelei de distribuţie că echipele Electrica încearcă să remedieze toate avariile în cel mai scurt timp posibil”, au comunicat reprezentanţii Electrica.


UPDATE | Circulaţia troleibuzelor a fost reluată, ne-au spus reprezentanţii Transurb, care ne-au comunicat că "s-a cuplat tensiunea pentru troleibuze".


Mai multe avarii în lanţ la reţeaua Electrica a blocat traficul troleibuzelor în municipiul Galaţi. Circulaţia troleibuzelor este suspendată de mai bine de o oră. Din cauza avariilor a fost sistată şi alimentarea cu apă potabilă î mai multe cartiere, printre care Mazepa I, Mazepa II, Ţiglina I, Ţiglina II, Centru, Port, însă reprezentanţii Apă Canal ne-au comunicat că au reluat furnizarea apei reci.

Conducerea Transurb îi sfătuieşte pe gălăţeni să folosească autobuzele pentru a se deplasa în oraş, întrucât, la acest moment, nimeni nu poate spune când va fi reluată circulaţia troleibuzelor în condiţiile în care echipele Electrica nu au rezolvat problema.

Citit 8443 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2018 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.