Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ansamblul Folcloric "Doiniţa Covurluiului", formaţie artistică a Palatului Copiilor, a reprezentat Galaţiul şi România la o manifestare folclorică desfăşurată sub egida Zilei Copilului din Turcia, alături de ansambluri folclorice din Bulgaria şi Turcia. Gălăţenii au dansat la Festivalul Internaţional de Folclor al municipiului Kozlu, oraş cu 125.000 de locuitori, într-un peisaj pitoresc, pe litoralul Mării Negre, dar şi la poalele unor munţi încă înzăpeziţi.
Adolescenţii, însoţiţi de coordonatoarea ansamblului, coregrafa Mihaela Horujenco, şi de coregraful Ion Horujenco, au avut şansa de a fi primiţi de guvernatorul regiunii şi de primarul  oraşului. "La întâlnirile oficialilor cu ansamblurile participante, s-a făcut un schimb interesant de opinii referitoare la importanţa acestor manifestări culturale, ca modalităţi de promovare, de cunoaştere a valorilor fiecărei ţări participante. De asemenea, lucrul  cel mai important, preluarea şi promovarea acestor valori de către copii reprezintă modul cel mai firesc, mai bun şi mai simplu de a ne păstra identitatea naţională, fără a ignora principiile şi valorile care ne unesc", ne-a spus coregrafa Mihaela Horujenco.

Citit 1498 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 18:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro