Lemne de foc pentru o familie cu 11 copii

Lemne de foc pentru o familie cu 11 copii
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

“Atâta fericire la vederea unei maşini cu lemne, rar mi-a fost dat să întâlnesc”, ne spune un membru al Grupului “Pescari de Galaţi”, care, pe 9 decembrie, au dus darul lor unei familii numeroase. 

Nu mai puţin de 11 copii ai unei familii din Odaia Manolache trăiesc într-o casă în care focul se face doar seara, la culcare, cât să se încălzească puţin după o zi de stat în frig. Să primească lemne pentru a trece mai ușor prin iarnă este o bucurie la care nu se așteptau. Maşina a tras în curte, sub frânghiile de rufe de care atârnau haine imaculate, spălate de gospodina casei, iar copiii au început să danseze la propriu printre lemnele de foc. Nu vor mai sta în frig, o bună bucată de timp. Anul acesta, vor întâmpina sărbătorile în încăperi încălzite din bunăvoinţa oamenilor. Mai mult chiar, au mai primit haine, încălţăminte, detergent, un sac de mălai şi cinci saci de legume. Jucăriile nu au lipsit nici ele, şi, totuşi, cel mai mult s-au bucurat copiii pentru lemnele primite. Câtă tristețe să fi fost în sufletul unui copil, dacă dănţuiește la vederea unor lemne de foc? Pe 9 decembrie, însă, curtea lor s-a umplut de chicote şi veselie, cu ajutorul oamenilor generoşi care, la iniţiativa Grupului “Pescari de Galaţi”, s-au mobilizat într-un timp record, strângând atât bani, cât şi multe alte lucruri de care numeroasa familie are mare nevoie. 

“Ne bucurăm că i-am putut ajuta, că am primit mult sprijin în demersul nostru şi le mulţumim tuturor celor care au fost alături de această familie greu încercată. Dorinţa noastră este de a-i mai vizita încă o dată înainte de sărbători, astfel încât să aibă parte de un Crăciun fericit!”, a adăugat membrul grupului, care și-a dorit să rămână anonim.

Citit 2665 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2019 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.