Casa de Cultură a Studenţilor îşi promovează cluburile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna viitoare, Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) organizează o campanie de promovare a activităţilor culturale pe care le oferă, prin intermediul cluburilor care activează în cadrul instituţiei.

„Încercăm să atragem cât mai mulţi studenţi să se implice în cluburile ce funcţionează în cadrul CCS. De asemenea, vom promova activităţile noastre şi în rândul elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a ca potenţiali studenţi, pentru a-i familiariza cu modul de lucru al cluburilor noastre”.

„Anul acesta promovăm implicarea în special în teatru, cenaclu literar şi trupa de modă ˝Aquamodels˝”, a declarat directorul CCS, Cristian Mortu.

Astfel, referenţii culturali împreună cu membri ai trupelor care deja activează în cadrul CCS vor face o campanie de afişaj şi distribuire de fluturaşi în campusul studenţesc şi în liceele din Galaţi.

Înscrierea şi selecţia doritorilor va avea loc duminica viitoare, pe 28 februarie, la ora 14,00, în Club S. Casa de Cultură a Studenţilor oferă un spaţiu de desfăşurare generos şi asistenţă de specialitate pentru tinerii care vor să se implice în activităţi extradidactice prin înfiinţarea, activarea şi participarea în cadrul trupei de teatru, la cenaclul literar sau la cursuri de modelling în cazul campaniei de faţă.

De asemenea, membrii noştri au posibilitatea să participe la diferite concursuri, spectacole locale şi naţionale”, a mai spus directorul Cristian Mortu.

Citit 692 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.