Evidenţa Populaţiei - la Braniştea şi Şendreni

Evidenţa Populaţiei - la Braniştea şi Şendreni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai devreme, pentru că merită *

Prea bine pregătiţi pentru a fi lăsaţi să aştepte până în iunie, locuitorii comunelor gălăţene Braniştea şi Şendreni se vor bucura de vizita caravanei Evidenţei Populaţiei mai devreme decât erau programaţi, a declarat ieri Mariana Palade, şefa Serviciului Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor (SPCJEP) Galaţi.

Braniştea - prima

Astfel, Braniştea şi-a făcut loc în programul Evidenţei Populaţiei miercuri, 14 aprilie.

Data de vizită a comunei Şendreni se devansează - de pe 4 iunie (vineri), cum era programat iniţial, pe 28 aprilie (miercuri).

Rămân cele  88 de acte expirate oficial, la Şendreni, acesta nefiind însă şi numărul final al actelor care vor fi preschimbate de serviciul mobil al Evidenţei Populaţiei.

Pot avea noi cărţi de identitate persoanele care au buletine vechi, sau care şi-au schimbat numele, sau care s-au căsătorit ori au divorţat, sau care şi-au pierdut actul de identitate, sau şi-au schimbat domiciliul, sau care abia acum au împlinit 14 ani.

În câteva săptămâni, au acte noi

„Nici nu ştim cum le vom face loc în timpul săptămânii acestor comune, dar trebuia să profităm de faptul că au actele pregătite. Dar cumva o vom scoate la capăt”, recunoaşte Mariana Palade.

După ce centralizarea documentelor aduse de locuitorii comunelor se va termina, cărţile de identitate nou-imprimate vor fi trimise în comună de un agent al Evidenţei Populaţiei.

Ele ajung apoi la Postul de Poliţie din localitate, fiind distribuite oamenilor.

Citit 1206 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.