Gard pus la pământ cu jandarmii
Foto: Marian Calestru

Gard pus la pământ cu jandarmii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Am asistat la o demolare cu iz de scandal ieri la orele prânzului în centrul Galațiului, mai exact pe strada Nicolae Bălcescu nr. 5.
În fapt, din câte am înțeles, a fost vorba despre o punere în executare a unei hotărâri a instanței. Prezenți la fața locului, jandarmii au asigurat, conform legii, protecția executorului judecătoresc, litigiul dintre părți fiind unul de teren, mai exact privind ridicarea unui gard care nu ar respecta extrasul de carte funciară recent întocmit.
După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al IJJ Galați, lt. Mircea Cătălin Bădin, nu au fost probleme majore, o singură persoană fiind sancționată cu avertisment scris.

Citit 11552 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 17:58

1 comentariu

 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 11:52
  89.136.0.***
  Pamflet! Daca sunt asa de eficienti, primaria poate apela la aceeasi solutie si pentru eliminarea celor doua garduri (Una poarta si un gard, construite de politia de frontiera in zona turnului de televiziune), pentru a reda de fapt accesul circulatiei auto pe aleea mult plimbata intre ministere si administratia locala. Zilele trecute la vulcanizarea auto de vis a vis de turn, se discuta aprins pe tematica, fiind facuta chiar comparatia cu podul peste Dunare, in sensul ca exista interese asemanatoare (imobiliare) si presiuni pentru ca acel drum de legatura sa nu fie finalizat! Eu nu cred, dar riveranii si mai ales o persoana cu autoturism de la CJ Galati, parea sa aiba informatii mai din zona de interes! Deci poate exista si solutia expusa in articol!
  3
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.