Un nou referendum pentru profesori

Un nou referendum pentru profesori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi sindicaliştii din învăţământ au anunţat că greva generală continuă, din ce în ce mai puţini protestatari rămân pe baricade. Din datele furnizate de conducerea ISJ, numai 10 la sută dintre profesori se mai aflau în grevă ieri.

Liderul SIP, Valeriu Diculescu ne-a declarat că liderii sindicali desfăşoară un nou referendum în şcoli pentru a vedea exact care este dorinţa cadrelor didactice. „Vineri vom avea şedinţă cu liderii din toate unităţile şi vom stabili ce este de făcut”, a mai precizat Diculescu.

Adrian Andrăşescu, liderul de la „Educaţia”, susţine că după terminarea bacalaureatului, de luni vor intra mai mulţi profesori în grevă:

„Dacă nu vor încheia mediile şi vor intra de luni în grevă sunt şanse  ca acţiunea lor, coroborată cu moţiunea de cenzură, să dea rezultate”, a spus Andrăşescu.

Profesorii par să fie mai hotărâţi pe ideea de a nu încheia mediile şi de a bloca astfel încheierea anului şcolar, mai ales că acest lucru nu le afectează salarizarea, cum se întâmplă în cazul participanţilor la grevă.

Citit 1379 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.