În decembrie, revine „Rabla pentru electrocasnice”

În decembrie, revine „Rabla pentru electrocasnice”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O nouă sesiune a Programului "Rabla pentru electrocasnice" va avea loc în luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 milioane de lei, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, ministrul interimar al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

De asemenea, ministrul de resort a anunţat că, în acest an, vor mai fi lansate trei programe, respectiv unul pentru construcţia de staţii de încărcare a maşinilor electrice, un altul pentru instalarea de panouri fotovoltaice şi, nu în ultimul rând, o sesiune dedicată pistelor de biciclete.

Oficialul guvernamental a amintit, totodată, de succesul programelor "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" şi implicit, de sumele alocate, în creştere de la an la an.

În ceea ce priveşte programul privind creşterea eficienţei energetice a clădirilor, destinat autorităţilor publice locale, de la începutul anului au fost depuse peste 400 de proiecte, în valoare de un miliard de lei.

Conform demnitarului, pentru anul 2022 va fi pregătit un calendar de lansare a programelor de mediu, pentru a exista predictibilitate mai mare pentru beneficiari.

Citit 1965 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.