Consiliul Judeţului nu poate ajuta Primăria cu spaţii

Consiliul Judeţului nu poate ajuta Primăria cu spaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi Consiliul Judeţului are retrocedări de făcut! * Centrul Militar urmează să se mute, exemplifică vicepreşedinta CJ Tania Bogdan (FOTO) *

Am fost întrebaţi şi noi: ar putea Consiliul Judeţului să acorde un ajutor frăţesc Primăriei, pentru ca viitorii miri să nu spună „da” pe o stradă prăfuită, pe unde trec tramvaie?

Am întrebat-o aceast lucru ieri pe prof. Tania Bogdan, vicepreşedintă a Consiliului Judeţului Galaţi.

„Este foarte greu să fim generoşi, în condiţiile în care şi noi am pierdut nişte clădiri, tot prin retrocedare: chiar luna trecută, la Consiliul Judeţului, am aprobat scăderea din patrimoniul judeţului, în vederea retrocedării, a două clădiri – una pe strada Mihai Bravu şi una pe strada Cuza” – ne-a declarat vicepreşedinta.

„Vor mai fi situaţii din acestea şi pentru noi şi le gestionăm cu atenţie…  Nu avem spaţii şi trebuie să rezolvăm situaţia pentru instituţiile noastre aflate în dificultate…În dificultate este şi Consiliul Judeţului, este şi Primăria şi fiecare îşi reglează pe barba lui lucrurile. Ajutor reciproc? Mă îndoiesc…  Sigur, este incomod dacă Primăria nu a ales un spaţiu foarte potrivit pentru căsătorii, e neplăcut pentru tot oraşul… Fiecare face cum ştie, dar eu am rezerve faţă de strategiile de promovare şi de prezentare ale serviciilor Primăriei în general”, a încheiat prof. Tania Bogdan.

Citit 830 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.