Ghiozdanele lui Ciucă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Peste 1.000 de cadouri pentru şcolarii săraci! *

Cu aerul că le dă copiilor săraci doar acolo, câteva eugenii, deputatul conservator Bogdan Ciucă a cumpărat din fonduri proprii peste 1.000 de ghiozdane, plus rechizite şcolare pe care să le împartă, înainte de începerea şcolii, copiilor din familii nevoiaşe.

Ca să nu fie discuţii legate de culorile de partid, ghiozdanele lui Ciucă sunt de o gamă de culoare foarte variată şi cu modele atractive pentru copii, băieţi şi fete. Ghiozdănele pentru şcoala primară, ghiozdane mari, pentru cei din ciclul doi...

„Vrem să fie pur şi simplu ghiozdanul care lipseşte din necesarul pentru şcoala care urmează să înceapă”, ne-a spus  deputatul. De fapt, este o tradiţie veche de câţiva ani şi nu doar un dar de campanie electorală, a ţinut să precizeze parlamentarul.

Ghiozdanele au început să fie distribuite în tot oraşul dar, recunoaşte Ciucă, „este mai avantajat colegiul meu” electoral, faţă de care se simte legat încă de pe vremea copilăriei, când purta la rândul său ghiozdan…

„Ştiu şi ştim noi toţi de la Partidul Conservator că nu rezolvăm problemele legate de şcoală cu un ghiozdan şi cu ceva rechizite dar, din cât trebuie, facem şi noi măcar o bucăţică, arătând că preţuim Educaţia, aşa cum se pare că nu o preţuiesc cei care o conduc în perioada aceasta”. 

Darurile sunt distribuite de colegii conservatori ai deputatului. În fiecare an, parlamentarul a făcut o tradiţie de a invita, de 1 Iunie, copii din centre de plasament la o masă încărcată şi îndulcită, marchează tot prin daruri Ziua Pensionarului, sărbătorile de iarnă etc.

Citit 585 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.