Jumătate din Galaţi, fără apă pentru o zi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţenii din nordul şi din vestul oraşului rămân fără apă rece vineri, pentru 20 de ore * Apa este oprită şi astăzi, însă doar pe bulevardul George Coşbuc *

Societatea edilitară de alimentare cu apă potabilă, Apă-Canal, a anunţat că vineri, 17 septembrie, la ora 8, va opri furnizarea de apă către consumatorii din nord-vestul municipiului Galaţi, pentru a moderniza reţeaua de distribuţie din acea parte a oraşului.

Restricţia, care va opera până vineri, la 4 dimineaţa, va afecta populaţia, agenţii economici şi instituţiile publice alimentate de la Staţia de Pompare a Apei Fileşti.

Între instituţiile publice şi agenţii economici care nu vor avea apă în intervalul de 20 de ore se numără toate unităţile de învăţământ din perimetrul afectat, Spitalul Municipal „Elena Doamna”, Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Cuv. Parascheva”, Spitalul de Pneumoftiziologie, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Azilul de Bătrâni şi Centrul Social din strada Domnească.

Fără apă vor rămâne şi Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia Comunitară, Transurb, ADP, fabricile Galacta şi Arcada şi supermarketurile din zonă.

Apa este oprită şi azi, dar pe Coşbuc

Furnizarea de apă potabilă este sistată şi astăzi, însă numai pe bulevardul George Coşbuc, în tronsonul Mihail Kogălniceanu-Mihai Eminescu-Tecuci. Alimentarea cu apă rece, oprită acolo la ora 8 dimineaţa, va fi reluată joi seară, în jurul orei 18, după ce o conductă nouă va fi racordată la reţeaua municipală de distribuţie.

Consumatorii din bulevardul George Coşbuc, care nu au apă astăzi, şi cei din nord-vestul oraşului, care vor rămâne pe uscat de mâine, de la ora 8, până vineri, la 4, pot chema cisterne cu apă, apelând Dispeceratul Apă-Canal la numerele de telefon 0236 463 294 şi 0236 473 380.

Citit 1294 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.