Bursă de o săptămână în America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesorii gălăţeni care predau matematica sau ştiinţele exacte la gimnaziu pot aplica pentru câştigarea unei burse de o săptămână în Statele Unite ale Americii, la Universitatea Alabama din Hunstville.

Este vorba despre „Honeywell Educators @ Space Academy Program”, un program derulat de Compania Honeywell în parteneriat cu U.S. Space & Rocket Center.

Honeywell susţine profesorii prin acordarea unor burse ce cuprind: cheltuielile pentru cele cinci zile de participare la U.S. Space Camp în Alabama, zbor dus-întors Bucureşti – Huntsville, masă şi cazare, materiale de curs.

Cadrele didactice care doresc să aplice trebuie să completeze aplicaţia online (www.honeywell.com/hhs), până la 31 decembrie 2010, să aibă un nivel cel puţin mediu de cunoaştere a limbii engleze şi să predea matematică sau ştiinţe în anul şcolar în curs elevilor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Din anul 2004, 1400 de profesori din 41 de ţări şi 50 de state americane au absolvit acest program. Instruirea va avea loc la mijlocul lui 2011, între 15-21 sau 22-28 iunie. Informaţii suplimentare puteţi afla contactând echipa Honeywell Garrett din Bucureşti, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 684 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.