O femeie şi-a născut al zecelea copil în maşina Ambulanţei

O femeie şi-a născut al zecelea copil în maşina Ambulanţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu două decenii în urmă născuse tot în Salvare *

O femeie trecută de 40 de ani din Smârdan a ajuns azi noapte la Urgenţe nu înainte să nască, nu timpul travaliului, ci după ce adusese pe lume, în urmă cu doar câteva minute, un băiat sănătos. Poate vă gândiţi că femeia se afla la prima experienţă de acest gen şi n-o fi înţeles când trebuie să se prezinte la medic.

Ei bine, lucrurile nu stau tocmai aşa. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi (FOTO), pacienta adusă duminică noaptea la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi se află la nu mai puţin de a zecea naştere. În acest caz, se pare că nu vorbim despre neştiinţă, ci despre rutină.

„Nu ne confruntăm cu prea multe cazuri de acest fel. Cauza pentru care nasc în ambulanţă: ne solicită prea târziu ajutorul şi timpul pentru a le aduce la spital este insuficient. În plus, procesul se desfăşoară mult mai rapid dacă numărul precedent de naşteri este mai mare”, a precizat dr. Polinschi.

Oricum, asistentele echipajul de salvare au avut grijă ca naşterea să se desfăşoare fără probleme. Mama obişnuită deja cu naşterile a fost internată la Ginecologie şi nu a dorit să-şi împărtăşească experienţa în faţa aparatelor de fotografiat şi a camerelor de luat vederi.

Oricum, nu putem decât să o felicităm: din câte am înţeles, cel mai mare copil al ei are deja 24 de ani. Cel mai mic va împlini diseară două zile.

„O doamnă din judeţul Galaţi a infirmat constatarea că obuzul nu cade de două ori în acelaşi loc. Doamna nu se află la prima naştere, dar este interesant că aceasta din urmă s-a petrecut în Salvare. Se pare că este o persoană grăbită din fire”.

„În acest mod a reeditat, o altă naştere care s-a petrecut cu aproape două decenii în urmă, tot în Salvare. Este în mod cert singura gălăţeancă care a născut de două ori în salvare şi ar putea concura poate cu succes la titlul de singura românca obţinătoare a acestei performanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 999 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.