Ajutoare de la Crucea Roşie Galaţi

Ajutoare de la Crucea Roşie Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Tocmai ne-am întors din Micro 17, unde am fost cu ajutoare,  la o familie. Le-a ars casa într-un incendiu şi le-am dus îmbrăcăminte, mobilă, cearşafuri şi alimente", ne-a declarat directorul Crucii Roşii Galaţi, Ghiorghiţă Hogea, contactat telefonic în cursul după-amiezii de ieri. "Săptămâna trecută, am fost la Braniştea, la câteva familii cu mari probleme financiare, unde am ajutat cu alimente, veselă şi alte obicete de strictă necesitate", mai spune sursa citată.

Am aflat că prin intermediul acţiunea «Banca de Alimente», desfăşurată în oraşul nostru în magazinele Real şi Metro, s-au strâns în ultima lună şi jumătate 325 de kilograme de alimente de bază, care au fost distribuite persoanelor nevoiaşe din Galaţi, Braniştea şi Iveşti.

Cursurile de prim ajutor continuă

"Am finalizat mai multe serii de cursuri de prim-ajutor cu angajaţi ai unor firme mari, cum ar fi PETROM sau APATERM. Îi aşteptăm în continuare pe managerii care vor să îşi instruiască angajaţii în acest domeniu, dar şi pe gălăţenii care, contra sumei de 150 de lei, pot face acest curs şi pot învăţa, astfel, să le fie de ajutor celor aflaţi în situaţii critice", a mai spus Ghiorghiţă Hogea.

Citit 1316 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Octombrie 2011 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.