Jaf de sezon - Şi-a găsit maşina fără roţi, în parcare
Foto: Foto: Florin Matei

Jaf de sezon - Şi-a găsit maşina fără roţi, în parcare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un gălăţean şi-a montat cauciucuri de iarnă vineri seara, iar sâmbătă dimineaţă şi-a găsit maşina fără roţi, în parcare * 

Mihai Sârghe, un gălăţean în vârstă de 33 de ani a constat sîmbătă dimineaţă că maşinii marca Volswagen Golf, parcată pe strada Fagului (în zona Doja), i se furaseră toate cele patru roţi. „Tocmai schimbasem cauciucurile, cu unele de iarnă, aproape noi, pe care le-am cumpărat anul trecut. Dimineaţă m-a anunţat o vecină că maşina mea stă „pe burtă”. Am coborât, am văzut-o şi  nu mi-a venit să cred”, ne povesteşte Mihai.

„Nu e o zonă prost iluminată. În plus, un vecin a avut o petrecere şi mi-a spus că până la 3.00 dimineaţa, când s-a culcat, maşina era în regulă. Un alt vecin a venit acasă la 6.00 dimineaţa, a văzut-o fără roţi, dar s-a gândit că poate le scosesem eu, ca să le schimb. Deci totul s-a petrecut între 3.00 şi 6.00”, apreciază păgubitul.

„Dădusem vreo 1.600 de lei pe cauciucurile cu care n-am mers mai mult de 2.000 de kilometri, anul trecut. Am dat încă vreo 2.400 de lei pe jantele de aliaj. Deci, paguba totală: vreo 3.600 de lei. Acum mi-a dat cineva nişte roţi, ca să mă pot să-mi rezolv treburile cu maşina prin oraş. Dar va trebui să-mi cumpăr şi eu altele, evident”, spune proprietarul maşinii.

Specialiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi au luat deja amprente de pe maşină şi l-au verificat pe proprietar pentru a se asigura că nu este o glumă.

„Din câte am înţeles, au găsit ceva amprente. Eu am fost astăzi prin talcioc pentru că pot să-mi recunoasc jantele. Dar mă îndoiec că hoţii le vor vinde aşa. Probabil că a fost o lovitură „la pont, iar cei care le-au luat aveau deja un cumpărător”, încheie Mihai.

 

Citit 4055 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2011 21:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.