Ajutoarele Crucii Roşii Galaţi merg în Ialomiţa

Ajutoarele Crucii Roşii Galaţi merg în Ialomiţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, membrii de la Crucea Roşie Galaţi au plecat încărcaţi cu ajutoare spre trei localităţi izolate de nămeţi din judeţul Ialomiţa. „Până la prânz trebuie să sosească maşina Crucii Roşii din Ialomiţa, în care, cu ajutorul voluntarilor noştri din Galaţi, vom încărca peste o tonă de produse alimentare de bază. Alimentele provin din fondul strâns prin intermediul Băncii de Alimente, dar şi din donaţii ale persoanelor fizice şi ale diverselor firme. De asemenea, le vom duce sinistraţilor haine din depozitul nostru”, a declarat directorul filialei gălăţene de Cruce Roşie, Gheorghiţă Hogea.

Sursa citată ne-a declarat că ialomiţenii au în prezent şase localităţi izolate, dar că situaţia este mai gravă în localităţile Grindu, Horia şi Hagieşti, unde nu prea s-au distribuit ajutoare de la instalarea sinistrului.

De ce pleacă alimentele donate de gălăţeni către un alt judeţ, în condiţiile în care şi noi avem localităţi încă sinistrate?  „La nivelul Societăţii Române de Cruce Roşie s-a întocmit un plan de acţiune, au fost identificate zonele cele mai afectate de căderile de zăpadă. Ni s-a indicat să ne concentrăm eforturile spre aria judeţelor Vrancea şi Buzău”, a conchis Gheorghiţă Hogea. 

Citit 965 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2012 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.