Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Oamenii care aşteaptă mijloacele de transport în comun în staţia din Ţiglina II dar şi locuitorii din zonă se plâng de mizeria pe care o lasă clienţii celor două fast-food-uri amplasate în apropierea staţiei. "Mizeria extraordinară din zonă nu face cinste cartierului şi cu atât mai puţin oraşului", ne scrie domnul Dan deranjat şi de faptul că adresele de e-mail pentru sesizări ale Primăriei sunt blocate. După ce îşi potolesc foamea, clienţii care cumpără mâncare de la cele două magazine aruncă ambalajele pe unde nimeresc, rareori în coşul de gunoi de la ieşirea din unitate. Angajaţii susţin că îşi fac datoria: "Noi adunăm din faţa magazinului, dar nu putem merge după client să vedem unde aruncă, până la urmă coşuri de gunoi sunt." Unii oameni sunt de părere că astfel de magazine nici n-ar trebui să existe în staţiile de autobuz: "Nu-i normal, aşteptăm printre gunoaie şi ajungem la lucru mirosind a mâncare." O doamnă intervine şi pune punctul pe i: "Ce vină au shaormeriile că noi nu suntem civilizaţi?"
Bătrânii, nevoiţi să facă slalom printre caserole, pungi de plastic şi fâşii de staniol dau vina pe tinerii care aruncă resturile la întâmplare. Tot ei spun că şi aurolacii contribuie la mizeria din zonă, aceştia cotrobăie în coşurile de gunoi şi împrăştie resturile, până dincolo de staţie. Pe lângă aspectul dezagreabil pe care îl creează prezenţa gunoaielor în zonă există şi pericol de accidente. Maioneza scursă şi întinsă pe trotuar e mai periculoasă, chiar, decât gheaţa. Până ne loveşte bunul simt şi atingem performanţa de a ne arunca resturile la coş, cei de la serviciul public de salubritate trebuie să aibă în vedere, mai des, această zonă.

Citit 1091 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2012 16:27

4 comentarii

 • postat de PETRICA Miercuri, 12 Septembrie 2012 22:41 Link la comentariu
  0
  0

  Cati sunt ca copii dumneavoastra d-na FLO ? educatia conteaza f f mult.cred ca ne mai trebuie vre-o 50 de ani ca sa ne civilizam si noi.

  Raportează
 • postat de flo Miercuri, 12 Septembrie 2012 21:59 Link la comentariu
  0
  0

  Avand in vedere ca majoritatea clientilor fast-food sunt tineri, unii chiar foarte tineri, si vedem ce lasa in urma, cu toate ca sunt destule cosuri de gunoi in zona...... observam ca viitorul suna deplorabil... dar din parinti asemenea.. ce se poate naste!
  Macar ma pot lauda ca copii mei merg si 500 de metri, (uneori ajung chiar acasa), pana gasesc un cos, fiindu-le rusine sa arunce mizerie pe strada!

  Raportează
 • postat de Nick Miercuri, 12 Septembrie 2012 21:51 Link la comentariu
  0
  0

  E chiar deplorabil aspectul estetic al zonei. Trec frecvent prin zona si observ mormane de gunoaie. Un tomberon mai voluminos e de amplasat in apropiere, angajatii celor doua magazine care vand mancare sa iasa in mod frecvent sa faca curatenie, iar o patrula a gardienilor publici sa sanctioneze orice lipsa de bun simt semnalata in zona. Sanepidul ar avea ceva de lucru daca ar avea nasul sensibil la probleme cu adevarat evidente.

  Raportează
 • postat de Eu Miercuri, 12 Septembrie 2012 13:01 Link la comentariu
  0
  0

  Nu trebuia macelarita zona statiilor de autobuz Tiglina 1 si Tiglina 2. Toata zona are aspect de iarmaroc. Eu ma mir cum d enu a cerut nimeni autorizatie pentru vanzarea de gaini, porci si vite in aceasta zona. Numai zoaie de oameni sunt proprietari d espatii si isi desfasoara activitatea in aceasta zona.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.