Solicitare în audienţă: Chiriaşii Primăriei, printre şobolani

Solicitare în audienţă: Chiriaşii Primăriei, printre şobolani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit, pe adresa redacţiei, o scrisoare de la Toderiţă Bineaţă, în care reclama că nu este primit în audienţă la Primărie, pentru a-şi comunica nemulţumirile legate de locuinţa socială care i-a fost repartizată.

„Din 23 decembrie 2011 locuiesc pe Tecuci 124, într-o locuinţă socială dată de Primărie. Menţionez că în dosar l-am trecut şi pe fratele meu, în vârstă de 38 de ani, care are un handicap locomotor. La repartiţie m-au chemat pe Tecuci 112 şi apoi m-au mutat pe Tecuci 124. Casa aceasta este degradată interior şi exterior, podeaua mâncată de şobolani, cercevelele putrede, jumătate lemn, jumătate fier, magazie plină de şobolani, trepte de piatră şi lemn, foarte uzate.

Prima audienţă, fără răspuns

De curând am fost în audienţă la domnul viceprimar, dar cred că nu am fost înţeles, deoarece a vorbit doamna Ginea în locul meu şi nu am primit un răspuns la ceea ce am solicitat în audienţă. Am întrebat de ce mi s-a dat locuinţă pentru o singură persoană, când eu am depus cerere pentru două. De ce mi s-a zis să vin la adresa de pe Tecuci 112 şi mi-au dat la 124. Am explicat că, împreună cu mine, la dosar este trecut şi fratele meu, de 38 de ani, fără un picior de la genunchi şi că la actuala adresă sunt 17 trepte şi îi este greu să le urce, dar şi mie să-l duc în spate. Răspunsul doamnei Pleşa a fost că nu o interesează acest aspect.

Nu am nici curent electric, de nouă luni de zile. Înaintea mea, aici a stat altcineva care nu şi-a plătit facturile la lumină. Când m-am mutat am solicitat să mi se facă contract, dar au refuzat pe motiv că sunt restanţe. Toată datoria mea a fost de 40 de lei, dar nu am putut să plătesc până nu se achită restanţele celelalte. Dintr-un ajutor social de 125 de lei nu am cum să achit eu datoriile altora.

Am fost pe data de 21.11.2012 să mă înscriu iar, în audienţă, la domnul primar de data aceasta, şi am fost refuzat pe motiv că am primit deja un răspuns.”

Vizavi de nemulţumirile lui Toderiţă Bineaţă, aşteptăm, la rândul nostru, un răspuns din partea Primăriei.

Citit 1656 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2012 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.