Europoezii şi blogoree comunitardă
Foto: Ilustraţie: Monzanette

Europoezii şi blogoree comunitardă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Materialele de presă premiate de Reprezentanţa Comisiei Europene arată că eurocraţilor le place lauda, dar îi cam lasă rece frauda.

La secţiunea video, reportajul „Integrare nu e”, al lui Alex Nedea de la Antena 3, fluieră a pagubă pe uliţele satelor româneşti, cum fluieră şi Bruxelles-ul după banii daţi grecilor. O ştire PRO TV povesteşte într-un minut că n-avem bani pentru autostrada Via Carpatia. Păi, cine i-a dat Udrei miliarde să taie frunze la turişti? Şi un reportaj TVR Iaşi, făcut stângaci, dar botezat pretenţios: „Adopt a Grandparent”. Inspirat apel, că nepoţii români n-au nici ei ce mânca.

Presa audio a luat doar un premiu, lipsind materialele valoroase. Titlul chinuit trădează conţinutul: Găsit tânăr fermier. Îl declar pregătit pentru reforma Politicii Agricole Comune 2014-2020." Congrese se mai transmit la Radio România?

La secţiunea presă scrisă, un reportaj prin satele părăsite de tineri ale Sibiului şi unul despre doctorii octogenari din Iaşi. Ambele fără poze, fără cifre, de zici că-s documentate prin telefon.

Dar steluţele de pe steag abia acum vin, la secţiunea bloggeri. „Pensionar la Sausalito” - integrarea socială, ca ghizi, a pensionarilor, hăt, din California. Snobism - muzeul Astra din Sibiu face asta de ani de zile. Cine are bunici/părinţi nu e încă pierdut”, altă compunere pe aceeaşi temă, discriminând subliminal orfanii. Plus o reclamă mascată la E-uri, dar nu alea din UE sau CE: "Danone acordă O şansă pentru familia ta". Bleah!

Nimic cu parcuri rurale, muzee etno-kitchioase sau epurări pe apa sâmbetei. Pompiliu Comşa pentru seria de articole privind impactul fondurilor europene în România. Când le găsim, vă informăm.

La cât se pricepe coana Europă să aprecieze câinele de pază, nici nu-i de mirare că-i mănâncă câinii din traista cu fonduri europene!

Reporterrierul Euroscriptic

Citit 15318 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2013 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.