„Şcoala mamelor” - singura alinare pentru multe femei

„Şcoala mamelor” - singura alinare pentru multe femei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 700 de persoane - nu doar femei - au fost prezente la întâlnirea cu Andreea Marin desfăşurată joi seara, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, în cadrul caravanei „Din dragoste pentru femei”, organizată de Fundaţia „Şcoala mamelor”. Faptul că Galaţiul se numără printre cele zece judeţe incluse în traseul caravanei i se datorează Danielei Artimof, preşedinta Filialei Galaţi a Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, dumneaei fiind şi organizatoarea precedentelor vizite ale Andreei Marin în oraşul nostru, în 2011 şi 2012.

Concluzia doamnei Daniela Artimof după întâlnirea de joi seara ne-a dat de gândit: „Prezenţa în sală a depăşit orice estimare. Şi, în ciuda întârzierii cu care a început evenimentul - cauzată de problemele în trafic dar şi de amenda pe care vedeta a plătit-o la Brăila - oamenii au înţeles, au ascultat-o şi au aplaudat-o. Andreea Marin are acest talent de a ajunge la sufletul femeilor. Multe persoane din sală au recunoscut că această întâlnire este singura lor alinare, singura lor bucurie, singura lor ieşire în lume, singurul divertisment. Totodată, au recunoscut că sunt singurele cuvinte de preţuire pe care le primesc, şi acestea vin din partea unui om pe care îl cunosc... de la televizor. E foarte trist ca să vii o dată într-o sală ca să aştepţi un cuvânt de preţuire când toţi ceilalţi din jur, care te cunosc, nu ţi-l adresează. Sincer vă spun că m-a emoţionat această declaraţie pe care am auzit-o de la atâtea femei, că este singura ieşire pe care şi-o pot permite, că s-au bucurat că a fost gratuit, că au venit într-o sală de teatru - este foarte trist dacă am ajuns să trăim astfel vremuri în care oamenii să nu-şi mai permită aproape nimic. N-am crezut că sunt oameni care se bucură cu atât de puţin… Andreea chiar le-a învăţat să se preţuiască. Nu m-am gândit că poate să aducă atâta bucurie atâtor femei. Poate că ar trebui să facem mai mult”.

Important este să ne amintim, de câte ori avem nevoie, că pentru copiii noştri suntem un model şi să facem ce ţine de noi pentru a ne schimba în bine viaţa.

Citit 3760 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.