„Şcoala mamelor” - singura alinare pentru multe femei

„Şcoala mamelor” - singura alinare pentru multe femei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 700 de persoane - nu doar femei - au fost prezente la întâlnirea cu Andreea Marin desfăşurată joi seara, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, în cadrul caravanei „Din dragoste pentru femei”, organizată de Fundaţia „Şcoala mamelor”. Faptul că Galaţiul se numără printre cele zece judeţe incluse în traseul caravanei i se datorează Danielei Artimof, preşedinta Filialei Galaţi a Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, dumneaei fiind şi organizatoarea precedentelor vizite ale Andreei Marin în oraşul nostru, în 2011 şi 2012.
Concluzia doamnei Daniela Artimof după întâlnirea de joi seara ne-a dat de gândit: „Prezenţa în sală a depăşit orice estimare. Şi, în ciuda întârzierii cu care a început evenimentul - cauzată de problemele în trafic dar şi de amenda pe care vedeta a plătit-o la Brăila - oamenii au înţeles, au ascultat-o şi au aplaudat-o. Andreea Marin are acest talent de a ajunge la sufletul femeilor. Multe persoane din sală au recunoscut că această întâlnire este singura lor alinare, singura lor bucurie, singura lor ieşire în lume, singurul divertisment. Totodată, au recunoscut că sunt singurele cuvinte de preţuire pe care le primesc, şi acestea vin din partea unui om pe care îl cunosc... de la televizor. E foarte trist ca să vii o dată într-o sală ca să aştepţi un cuvânt de preţuire când toţi ceilalţi din jur, care te cunosc, nu ţi-l adresează. Sincer vă spun că m-a emoţionat această declaraţie pe care am auzit-o de la atâtea femei, că este singura ieşire pe care şi-o pot permite, că s-au bucurat că a fost gratuit, că au venit într-o sală de teatru - este foarte trist dacă am ajuns să trăim astfel vremuri în care oamenii să nu-şi mai permită aproape nimic. N-am crezut că sunt oameni care se bucură cu atât de puţin… Andreea chiar le-a învăţat să se preţuiască. Nu m-am gândit că poate să aducă atâta bucurie atâtor femei. Poate că ar trebui să facem mai mult”.
Important este să ne amintim, de câte ori avem nevoie, că pentru copiii noştri suntem un model şi să facem ce ţine de noi pentru a ne schimba în bine viaţa.

Citit 3614 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 17:40

7 comentarii

 • postat de stefan
  Duminică, 08 Decembrie 2013 15:00
  84.232.152.***
  buna ziua ma numesc Stefan Florin . vin cu o rugaminte la dumneavoastra daca vreti si daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca toti oamenii. Ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna, iar din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la oamenii care ne dau bani pe datorie si la magazinele care ne dau de mancare pe datorie iar noi numai ramanem cu nimic. Tata a picat intr-o depresie din cauza neajunsurilor, a fost la spital iar acum are pensie pe caz de boala, si are o pensie de 150 de lei. eu sunt la liceu, ma duc in fiecare zi la scoala fara mancare, fara nimic, cand vin acasa daca e de mancare mananc, daca nu, nu/ mergem la magazin sa ne dea pe datorie. Apa a dat-o in judecata pe mama ca nu a mai platit-o de foarte mult timp si are de dat 18 milioane de lei vechi, si nu avem de unde. iar din cauza asta tata a intrat in depresie si are pensie pe caz de boala. Nici nu vreau sa ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna pentru ca nu avem nici macar un cozonac sa punem pe masa. va rog sa ma credeti. va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem si noi ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc. va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati 0731806200 va multumesc
  0
  0
  Raportează
 • postat de catalina
  Marți, 19 Martie 2013 10:02
  pe"vrajitorul din oz" cine il trateaza? ah, stai! prostia n-are leac....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Georgiana Mattias
  Marți, 19 Martie 2013 01:39
  FELICITARI pentru ceea ce faceti. Probabil ca "domnii" de mai jos, dupa modul de abordare, fac parte din categoria grobienilor care stau cu samanta in coltul gurii cat e ziua de lunga, mananca mici si ragaie sa ii auda tot blocul. E peisajul nostru mioritic de barbatei frustrati!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de membra Scoala Mamelor
  Duminică, 17 Martie 2013 10:28
  De ce batjocoriti un om, o vedeta care vine si bucura cu vorbele ei atatea femei care in 2013 " de atata bine si nivel de trai ridicat" au ajuns sa nu-si mai poata permite sa calce intr-o sala de teatru decat atunci cand vine doamna Andreea Marin si au intrarea gratuita!
  Nu batjocoriti ci ar trebui sa realizati cat de jos a ajuns nivelul nostru de trai, cat de disperati si saraci am ajuns daca aceasta vizita a doamnei Marin a adunat atatea femei pentru 2 ore de bucurie in sala teatrului! Ne bucuram de ceea ce ne spune, este o femeie cu suflet, care stie sa se faca placuta!
  Asa au ajuns femeile noastre in tara asta , sa nu mai stie de cultura, de distractie, de timp liber pentru educatie!
  Asta face saracia din om si " cultura telenovelistica" de la televizor!
  Este de plans nu de batjocora!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vrajitorul din Oz
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 19:16
  Saracana zana ce buna, cum mai plange e pi umarul gainilor de-o aduleaza ....pui,pui,pui,pui....puneti fiecare cate un leu si-i platiti amenda, ca-i fimieie amarata si-o lasat-o si betivanul ala de Banica pi drumuri...vai di steaua ei ...Hai ca puteti .
  0
  0
  Raportează
 • postat de obiectiv
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 16:26
  Zina a fost prinsa de politie cu 145km/ora.
  Trebuia sa se gandeasca ca poate sa omoare o mama de copii. Fatarnica!
  0
  0
  Raportează
 • postat de andreea - mama unei eleve de liceu
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 13:41
  NU SUNTEM LASATI SA NE SCHIMBAM VIATA IN BINE! SUNTEM IMPIEDICATI SI NOUA ROMANILOR N-I SE DORESTE RAUL SI DISTRUGEREA SI ADUCEREA NOASTRA IN STADIUL DE SCLAVI CARE SA STEA DOAR IN CASA LA TELEVIZOR IAR CURAND NICI CABLU TV NU O SA NI-L MAI PUTEM PERMITE SA IL PLATIM! AU DISTRUS SI AU JEFUIT TARA HOTII DE POLITICIENI, PARLAMENTARII, PARTIDELE, GOLANII, CEI DIN JUSTITIE CORUPTI, CEI DIN POLITIE CORUPTI, CEI DIN SPITALE CORUPTI, CEI DIN INVATAMANT CORUPTI CARE AU DISTRUS SISTEMUL DE INVATAMANT, TRADATORII DE NEAM SI DE TARA, MAFIOTII, NESIMTIITII, MAFIA MANIPULATOARE DIN RELIGII, PATRONII, SINDICATELE! TOTI! SUFERIM DOAR NOI CETATENII SIMPLII, UMILI, CARE MUNCIM CINSTIT PENTRU O PAINE!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.