Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice / Peste 70 de pensionari au petrecut la "Balul seniorilor"

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice / Peste 70 de pensionari au petrecut la "Balul seniorilor"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 70 de pensionari s-au bucurat astăzi, la sediul Fundaţiei de Sprijin a Vârstnicilor, de ziua lor. Balul seniorilor, organizat de conducerea instituţiei, a adus parfumul petrecerilor de odinioară: cu muzică, dans, bună dispoziţie, câteva costume închiriate de la Teatrul Muzical, sucuri, dulciuri, măşti de carnaval, dar şi cu gesturi de afecţiune din partea copiilor de la Centrul de Zi al Fundaţiei Familia, care îşi desfăşoară activitatea în acelaşi sediu: aceştia le-au dăruit vârstnicilor flori şi felicitări de ziua lor şi au primit, la rândul lor, câte o ciocolată.

„Doamna profesoară Mariana Aicoboaie a venit cu două torturi pe care le-a oferit seniorilor, ceea ce a făcut ca sărbătoarea să fie şi mai frumoasă”, ne-a declarat Aurelia Alecu, directorul executiv al fundaţiei gazdă.

Mariana Robea, preşedinta Fundaţiei Familia, a recunoscut că „o parte dintre seniorii de aici sunt uitaţi de familii, din păcate, iar unii dintre copiii de la Centrul de Zi nu au bunici: aşa că am zis să le facem o bucurie şi, astăzi, să fim nepoţii lor. Iar pe viitor nu vom aştepta doar o zi din an sau o ocazie specială pentru a ne bucura unii de alţii”.

Balul seniorilor a fost o sărbătoare de suflet, care i-a bucurat deopotrivă, pe participanţii de toate vârstele şi i-a făcut să se simtă cu adevărat iubiţi.

Citit 1640 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2013 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.