Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Iată că oamenii mai au şi motive de laudă pentru reprezentanţii municipalităţii, respectiv pentru cei de la conducerea Serviciului Public Ecosal, pentru ideea îngrădirii pubelelor de gunoi. Îngrădirea pubelelor nu numai că împiedică patrupedele să tragă gunoaiele jos, în căutarea de mâncare, dar împiedică şi gunoierii să scormonească după PET-uri şi cartoane. Îngrădirile care sunt prevăzute cu ferestre numai cât pentru depozitarea gunoiului dau rezultate. Oamenii consideră că nu ar fi deloc o idee rea ca Ecosalul să continue proiectul şi să-l extindă şi în alte părţi. „Ecosal a făcut experimental nişte îngrădiri speciale pentru gunoi. Avem la capătul blocului PS1D o astfel de îngrădire. Nu am mai văzut câini care să scormonească, este mai curat. Lumea se obişnuieşte să fie mai civilizată şi să nu mai dea pe jos. S-ar putea face şi în partea dinspre Casa Roşie o astfel de îngrădire. Există deja un perete din beton şi cred că ar fi uşor”, ne-a spus doamna Popescu. În acest sens, ştim că directorul Serviciului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, vrea să propună ca acest proiect spre finanţare municipalităţii, dacă va da rezultatele scontate în această fază de experimentare.

Citit 14219 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2013 15:40

5 comentarii

 • postat de Ion Marți, 12 Noiembrie 2013 13:00 5.13.139.*** Link la comentariu
  1
  2

  Ai un fetish pentru garduri Nicoleta Onofrei? Tot scrii de gardurile gradinilor, acum de gardurile pubelelor. Chiar nu poti mai mult? Hai, ca doar ai lansat o brosura care se numeste carte, incearca si subiecte de oameni mari!

  Raportează
 • postat de Zalmodegikos Marți, 12 Noiembrie 2013 02:55 109.166.128.*** Link la comentariu
  0
  8

  Nu m-ar mira sa inceapa sa se smulga grilajele. Fierul vechi e mai cautat decat plasticul. Au incediat ei si containere pt. reciclare selectiva atunci cand au aparut, ce mai conteaza niste tarcuri distruse?

  Raportează
 • postat de un locatar de prin cartier Luni, 11 Noiembrie 2013 14:15 5.13.217.*** Link la comentariu
  0
  9

  Nu are sens sa iti faci grija pentru cainii din cartierul respectiv deoarece sunt hraniti bine de pe la kaufland si de babele/mosii din cartier :).

  Raportează
 • postat de oarecare Luni, 11 Noiembrie 2013 12:50 5.13.237.*** Link la comentariu
  10
  4

  Foarte tare... infometati cainii ca apoi sa sara la populatie. La cati sunt pe strazi, cred ca va fi un razboi in toata regula..
  In loc sa strangeti cainii de pe strada sa-i puneti intr-un tzarc, faceti tzarcuri la gunoaie. Pica drobul de sare pe capu` copilului...
  Tare as vrea sa vad daca reusesc saracii batrani sa ridice caldarea cu gunoi la gura gratiilor alora...

  Ce vedeti voi bun in treaba asta ?!?!!?

  Exista 2 solutii:
  1.Strangeti cainii ca sa nu mai traga de gunoaie si sa le imprastie.
  2.Puneti naibii niste pubele care nu-s din plastic ordinar, sa nu le fie usor tiganilor sa traga de ele pentru a fura peturi.
  Iar apoi asteptati, pana ce le cresc tuturor oamenilor niste maniere sa inimereasca gunoiul.

  Raportează
 • postat de S23 Luni, 11 Noiembrie 2013 12:43 95.250.193.*** Link la comentariu
  0
  11

  HAULEOO NUMAI IAU BEDOANE SI PLASTECE !!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.