„Dragoste la prima ascultare”/ ProFm LiderFM are o nouă pagină web

„Dragoste la prima ascultare”/ ProFm LiderFM are o nouă pagină web
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul post privat de radio din România, ProFM LiderFM, şi-a lansat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, noua pagină web, liderfm.ro. „Cu acest prilej, lansăm şi noul concept al radioului nostru, "Dragoste la prima ascultare", concept care s-a transformat într-o campanie ce se va încheia pe 14 februarie cu un munte de premii pentru ascultătorii noştri”, a declarat directorul general al postului, Dănuţ Lungu.

"Cu o structură intuitivă şi o grafică de excepţie, liderfm.ro este una dintre cele mai moderne platforme de acest gen din ţară. Vizitatorii au posibilitatea de a asculta emisiunile preferate, folosind instrumentele Live Streaming şi Podcast, sunt la curent cu trendurile din industria muzicală, urmărind modificările din Top Airplay ProFM, află ştirile zilei din Galaţi şi din regiune şi, cu ajutorul funcţiilor new media, au acces la conturile social media ale postului nostru de radio”, a dezvăluit Dănuţ Lungu, adăugând: „Suntem singurul radio de atitudine din zona Galaţi - Brăila, avem o echipă entuziastă, în continuă creştere”.

Rodica Mişcalencu, redactor şef al departamentului de ştiri, a precizat că, pe lângă funcţiile de divertisment, site-ul are şi o funcţie de informare: „Avem ştiri din Galaţi şi din regiune, ne axăm pe ştiri utile - din trafic, despre vreme, din administraţie publică, economic, social şi sport. Avantajul noului site este acela că ne permite să dezvoltăm subiectele şi le putem actualiza fără restricţia unui program rigid, aşa cum e cel din eter. Sperăm ca acest site să fie o căsuţă pentru ştiri pozitive. El ţinteşte acea categorie de public care ascultă radio pe internet şi este, totodată, o poartă către conturile noastre de social media”, a mai adăugat Rodica Mişcalencu.

„Birjarii de la Pro”, „Gânditori la fără frecvenţă”, „Mapocalipsa”, „Promenada de seară” (ce va fi realizată, via internet, dintr-un studio amplasat în Promenada Mall Brăila) sunt numai câteva dintre titlurile emisiunilor ce pot fi ascultate pe frecvenţa 92,4 Mhz, la ProFM LiderFM.

Citit 3472 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2014 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.