Edilitare/ E ok fără CHIOŞCURI, nu şi fără TOALETE PUBLICE

Edilitare/ E ok fără CHIOŞCURI, nu şi fără TOALETE PUBLICE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Bine că s-au demolat!”

„Bine că Primăria a desfiinţat chioşchiurile de la noi!” - ne spune dna Aurelia Dragomir. Era mizerie pe lângă ele, erau şi unii care stăteau acolo ca să bea! Era bine însă dacă se curăţau ca lumea şi resturile rămase de la fundaţii, completează pensionara.

Adăpost „înfundat”!

Gheorghe Bălţatu, administratorul de la Asociaţia de proprietari nr. 125, ne semnalează că adăpostul antiaerian de la Bloc A, str. Gării colţ cu str. Traian, este ocupat cu tot felul de „bagaje”. Cum la televizor vezi mereu avioane de bombardament care trec, este normal să te gândeşti şi la aplicarea legii. Iar adăpostul de sub Bloc „Basarabiei” are semnul indicativ şters. Lucruri semnalate ISU. Administratorul se mai plânge se plânge că Ecosal nu desfundă scurgerea de la ghena de gunoi de la bloc B1. Spune şi că în mandatul trecut pe aici se mătura zilnic, se tundea iarba des. Iarna trecută, i s-a promis că se va planta un gard viu, a şi fost contactat de la ADP, a arătat locul pe hartă şi… nimic!

Fără!...

Să mergi împrejurul Pieţei, pe jos sau cu maşina, e un iad! Sunt maşini parcate şi pe liniile de tramvai, lumea viermuieşte cu paporniţe, plăpumi, sacoşe cu legume… Măcar să nu te… „taie”, îmi şopteşte un cumpărător. „Erau trei WC-uri acolo; acum, unde să te duci când îţi vine?!”

Citit 2183 ori Ultima modificare Duminică, 18 Mai 2014 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.