Gălăţenii au câştigat DUELUL dansatorilor/ Nouă PREMII au rămas în oraş

Gălăţenii au câştigat DUELUL dansatorilor/ Nouă PREMII au rămas în oraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Electro-Dance. În cadrul competiţiei s-au duelat aproximativ 30 de dansatori, profesionişti sau începători, din Galaţi, Bucureşti, Buzău, Iaşi, Suceava, Bacău, Timişoara şi Bistriţa. Participanţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, au avut de parcurs trei probe: "all styles", "1 vs 1" şi "show individual".

La prima probă, "1 vs 1", la secţiunea profesionişti, primul loc a fost ocupat de Andrei Stan, zis "Celzidor", pe locul al doilea s-a clasat Iulian Iacob, iar premiul al treilea a fost câştigat de Ionuţ Bardaş, toţi din Galaţi. La secţiunea începători, gălăţeanul Eduard Nanu "Oxi" şi-a adjudecat premiul întâi, Lucian Enescu din Bacău a luat locul al doilea, iar Blau Matthaus din Timişoara a câştigat premiul al treilea.

Şi la a doua probă, "show individual", s-au impus gălăţenii, chiar dacă primul loc a fost ocupat de Blau Matthaus. Premiul al doilea a ajuns la Eduard Nanu, iar premiul al treilea a fost câştigat de Viorel Nazare "SupremeFlow", ambii din Galaţi.

La "all styles", Mohamed Irksousi "Hamade" (Timişoara) şi-a adjudecat premiul întâi, gălăţeanca Marina Mărginean a luat premiul al doilea, iar pe locul al treilea au urcat alţi doi gălăţeni, Paul Enache şi Oana Andrada.

Lucian Enescu, din Bacău, premiat la "1 vs 1", s-a declarat încântat de experienţa participării la competiţie. "A fost un concurs extraordinar, foarte bine organizat. Îmi place foarte mult să dansez, îmi doresc să ajut orice persoană atrasă de această artă, care se bazează pe ambiţie şi devotament”, ne-a declarat dansatorul. Şi Blau Matthaus, care a câştigat două premii importante, spune că i-a plăcut atmosfera de la Galaţi. "A fost un concurs dificil şi, deopotrivă, corect jurizat. Publicul a fost minunat, iar eu m-am simţit foarte bine pe scenă", a adăugat timişoreanul. Preşedintele juriului, Andrea Bou Othmane, zis "Drew", campionul naţional al Italiei la electro-dance, a spus şi el că s-a simţit minunat în România şi că îşi doreşte să revină.

Reprezentaţiile dansatorilor au fost urmărite cu sufletul la gură de peste o sută de spectatori.

CITEŞTE ŞI: Care sunt PREŢURILE FRUCTELOR de sezon în PIEŢELE gălăţene

Citit 1198 ori Ultima modificare Duminică, 27 Iulie 2014 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.