Circulaţia TRENURILOR a fost RELUATĂ. CFR reintră în GRAFIC

Circulaţia TRENURILOR a fost RELUATĂ. CFR reintră în GRAFIC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulaţia trenurilor prin zonele afectate de viscol şi ninsori a revenit la graficul obişnuit, informează CFR Călători. Traficul feroviar se desfăşoară însă în condiţii de iarnă, dar la această oră toate magistralele feroviare sunt deschise şi se asigură legătura cu toate marile oraşe. Pe intervalele de staţii din sudul şi sud-estul ţării se menţin anumite măsuri de restricţionare (circulaţie doar cu tracţiune diesel sau electrică) şi se intervine în continuare cu personal pentru deszăpezirea liniilor şi a macazurilor, astfel încât trenurile aflate în grafic să circule în condiţii de siguranţă. Potrivit datelor furnizate de CFR Călători, pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, garniturile aflate în grafic asigurând legătura cu toate judeţele.

„Compania cere scuze pasagerilor pentru faptul că, şi în cursul dimineţii, o serie de trenuri Regio şi InterRegio nu au circulat. Mulţumim pentru înţelegere. Pasagerii care aveau bilete/abonamente la trenurile anulate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat”, se precizează într-un comunicat de presă al CFR Călători.

În continuare, pasagerilor li se recomandă ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Citeşte şi: RESTRICŢII PE CALEA FERATĂ/ Viscolul a trecut, dar unele trenuri nu vor circula nici marţi

Citit 1738 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.