Angajaţii Ecosal se ţin de glume cu motocoasele, în loc să taie iarba

Angajaţii Ecosal se ţin de glume cu motocoasele, în loc să taie iarba
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Câţiva angajaţi ai Serviciului Public Ecosal au fost fotografiaţi în timp ce se plimbau cu motocoasele pe trotuarul străzii Domnească, ameninţând, în glumă, trecătoarele că le „fasonează” picioarele, în loc să folosească utilajele pentru a tăia iarba de pe domeniul public. Un gălăţean a postat, marţi, pe contul său de facebook, mai multe poze în care angajaţii Salubrizaării îşi încercau motocoasele pe trotuar.

"În loc sa cosească gazonul, de altfel inexistent, adică să-şi facă datoria pentru care sunt plătiţi, ambalează motocoasele de fiecare dată când trece o doamnă sau domnişoară şi le îndreaptă spre picioarele respectivei pentru a o speria. Trecând pe lângă, evident că am strigat la ei, le-am spus că sunt nesimţiţi şi am început sa îi pozez. În acel moment, toţi şi-au îndreptat motocoasele spre capul meu, ameninţându-mă cu moartea", descrie gălăţeanul imaginile. Acesta a mai spus că una dintre angajate chiar a încercat să îi pună mâna în gât, motiv pentru care a şi sunat la 112. Omul a mai spus că este hotărât să facă plângere la Poliţie, dar să facă o sesizare şi la Ecosal.

Ca urmare a postării de pe site-ul de socializare, directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu, şi-a cerut scuze şi a comentat de pe contul său de facebook că va face o anchetă în acest sens. "În numele Ecosal şi al meu personal, vă adresez scuze pentru comportamentul angajaţilor. Voi cerceta cele relatate de dumneavoastră şi vă promit că se vor lua măsuri drastice. Vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere!", a comentat şeful Ecosal.

Sursa foto: Facebook

Citit 2437 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.