PREMII pentru gălăţeni: Ce şcoli au RECICLAT cel mai mult din judeţ

PREMII pentru gălăţeni: Ce şcoli au RECICLAT cel mai mult din judeţ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patrulele de reciclare de la două şcoli generale din Galaţi se află printre cele 88 de unităţi de învăţământ din ţară premiate, la nivel local, de către Asociaţia RoRec, pentru colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Şcoala Gimnazială Nr. 33 a fost premiată cea mai activă patrulă din Galaţi, iar Şcoala Gimnazială Nr. 20 pentru că a strâns cea mai mare cantitate de baterii din judeţ.

"Cu prilejul premierilor locale ale ediţiei, constatăm că programul ia avânt din ce în ce mai mult: primul argument - anul acesta am avut cel mai mare procent de şcoli eligibile pentru premiile locale. Asta înseamnă că tot mai multe şcoli înscrise în program sunt performante şi reuşesc să-i mobilizeze pe români să colecteze civilizat şi responsabil din ce în ce mai multe deşeuri electrice. În unele cazuri, este vorba de unităţi şcolare din mediul rural, care s-au implicat cu toată energia în această oportunitate de educaţie şi voluntariat şi şi-au crescut mult impactul în comunitate. Nu există satisfacţie mai mare pentru copii decât să vadă că adulţii devin receptivi la apelurile lor", spune Alexandra Arnăutu, managerul programului Patrula de reciclare.

Cursa pentru premiile naţionale continuă până pe 31 august 2015.

Citit 1456 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.