BILETELE de tren costă mai puţin. AFLĂ ce reduceri au fost făcute

BILETELE de tren costă mai puţin. AFLĂ ce reduceri au fost făcute
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

CFR Călători informează pasagerii că îşi pot cumpăra bilete şi abonamente la tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, valabile pentru trenuri de tip InterRegio.

În plus, pe rutele Galaţi - Brăila, Galaţi - Făurei, Bucureşti Nord - Galaţi, Galaţi - Constanţa, preţurile biletelor la clasa a doua au reduceri între 30 şi 50 la sută.

"La toate trenurile InterRegio care circulă între Galaţi şi Brăila, biletele la clasa a doua costă 9,2 lei, în loc de 14,5 lei", se arată în comunicatul CFR Călători.

Trenurile care sosesc în Gara Galaţi au ÎNTÂRZIERI de 10-15 minute. AFLĂ care este CAUZA și până când va dura această situație

Citit 2641 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 20:31

1 comentariu

 • postat de Iulia
  Duminică, 19 Iunie 2016 10:47
  185.38.14.***
  Or costa biletele de tren mai putin dar conditiile oferite in/de aceste trenuri ale CFR lasa de dorit. De exemplu poza articolului pare photoshopata rau, nu "mai" avem trenuri noi, moderne ci numai vechituri pline de rugina si cu vopseaua scorojita, mizerie cat cuprinde. Din pacate. Poate ca lumea ar fi mai calatorit cu trenurile daca erau altele conditiile oferite in/de aceste trenuri...dar nu vom vedea noi prea curand trenuri noi pe liniile CFR, pentru ca nu cred ca CFR isi va innoi vreodata garniturile de trenuri, ca sa nu mai spun ca TGV-urile in Romania nici macar la stadiul de vis nu exista, ci sunt doar povesti, basme.

  Cand CFR isi va reinnoi toata autoboaza de trenuri, scotand la pensie toate vechiturile acestea de trenuri, dar TOATE...poate ca atunci si doar atunci lumea ar mai lua in considerare sa calatoreasca cu trenul.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.