Antrenorul Oţelului are site în limba germană

Antrenorul Oţelului are site în limba germană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul Munteanu locuieşte departe de soţie şi fiică, al căror domiciliu fiind oraşul german Koln * Dorinel le-a vizitat recent, dar pentru a-şi astâmpăra dorul le poate „accesa” şi pe site-ul propriu, acolo unde există fotografii personale postate acum 8-9 ani *

Câtă treabă a avut până acum!

De când lucrează la Oţelul a trebuit să vorbească doar despre omogenizarea lotului de jucători pe care-l are la dispoziţie, despre demisia pe care i-au cerut-o suporterii în câteva rânduri şi să explice cum este posibil ca formaţia pe care o pregăteşte din luna iulie n-a apucat să câştige nici măcar un meci pe teren propriu.

Aşadar, a avut puţine momente în care şi-a permis să fie relaxat, să zâmbească. Dorinel Munteanu n-a avut nici măcar ocazia de a discuta cu fanii care vin pe la antrenamente despre perioada în care juca în echipa naţională a României. Neamţul este, totuşi, cel mai selecţionat fotbalist din ţara asta – are 134 de prezenţe în tricoul primei reprezentative! 

Fotbalul, „mein Leben”

Dorinel dispune, însă, de o pagină de Internet, pe care îşi arată şi latura mai puţin cunoscută - aceea a omului cu familie şi prieteni. Deşi există opţiunea de accesare în limba română a site-ului www.dorinel-munteanu.com, numai varianta germană este utilizabilă.

Pagina electronică este realizată încă din perioada în care Munteanu juca în Germania şi se pare că ultimele informaţii sunt din 2002, maximum 2003. Astfel, de aici aflăm că „Mein Leben”, adică marea sa dragoste, este fotbalul şi sunt prezentate în detaliu perioadele importante din viaţa sa de jucător: junioratul şi cariera de profesionist.

Apropo, ştiaţi că tehnicianul Oţelului, care a stat pe gazon până la 40 de ani, presta în Divizia C la numai 14 ani? Povestea lui Dorinel se află pe Internet.

Înotul şi schiul, pe placul fostului jucător

La secţiunea „Galerie” a paginii www.dorinel-munteanu.com, găsim imagini cu familia gălăţeanului de conjunctură. Soţi, Simona, şi fiica, Bianca apar în multe fotografii alături de tânărul antrenor, cele mai întâlnite ipostaze fiind imortalizate în mijlocul naturii.

„În timpul liber, petrec mult cu familia. Cât mai sportiv cu putinţă, bineînţeles”, spune Munti, înotul şi schiul fiind hobby-urile „de bază” ale fostului fotbalist.

Cu această ocazie aflăm şi cine sunt cele trei femei importante din viaţa „oţelarului” adus la Dunăre în vara acestui an: fata, soţia şi mama.

Munteanu şi-a vizitat familia zilele trecute pentru prima dată de când este la Galaţi – adică a tras o fugă până la Koln, acolo unde locuiesc Simona şi Bianca.   

Foto colecţie personală: Dorinel Munteanu, aici cu fiica sa, Bianca, în vacanţa de vară din anul 2000

Citit 941 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.