BREAKING NEWS | Noutăți majore la Oțelul, una din cele mai mari legende preia conducerea executivă a clubului. Se întoarce şi Bordieanu
Foto: ascotelul.ro

BREAKING NEWS | Noutăți majore la Oțelul, una din cele mai mari legende preia conducerea executivă a clubului. Se întoarce şi Bordieanu
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

După negocieri și consultări derulate în weekendul trecut, Suporter Club Oțelul Galați a confirmat în această dimineață două mutări de mare importanță înb organigrama clubului.

Legendarul căpitan al echipei din anii ’90, Valentin Ştefan, a fost convins să-şi sacrifice traiul fericit pe care îl avea în Cipru pentru a se implica direct în readucerea clubului de suflet la cel mai înalt nivel, din postura de director general al SC Oţelul.

Totodată, Valentin Ştefan a decis să facă din nou echipă cu Stelian Bordieanu, ca în vremurile când erau fotbalişti în tricoul roşu-alb-albastru. Astfel, Bordieanu revine la Oţelul ca antrenor principal, postură din care în urmă cu două sezoane reuşea promovarea în Liga 3.

O contribuţie importantă la această mutare importantă au avut reprezentanţii Primăriei, care i-au promis lui Vali Ştefan sprijinul necesar pentru promovarea în Liga 2 în sezonul următor, aspect subliniat şi într-un comunicat al SC Oţelul.

„Clubul nostru anunță că Valentin Ștefan, marea legendă a Oțelului, va ocupa din acest sezon funcția de manager general al SC Oțelul Galați. Comunitatea oțelară se identifică cu orașul Galați, aspect confirmat de implicarea și suportul  autorităților locale, autorități care construiesc normalitatea în orașul nostru.

De asemenea, un alt fost mare jucător, Stelian Bordieanu va reveni pe banca tehnică a echipei, din postura de antrenor principal. Staff-ul tehnic al acestuia va fi alcătuit din Tudorel Pelin (antrenor secund), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii) și Alexandru Ciobanu (preparator fizic)”, se spune în comunicat.

Alte informaţii pe acest subiect găsiţi aici: Vali Ștefan lasă viața frumoasă din Cipru pentru echipa de suflet. „Ajunsesem să-mi fie jenă că joacă în Liga 3”

Citit 11131 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2018 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.