CSM Galați, victorie categorică în debutul în semifinalele Ligii Naționale
Foto: Neznamov, autorul a trei goluri în primul meci din play-off (foto Sonia Baciu)

CSM Galați, victorie categorică în debutul în semifinalele Ligii Naționale
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

 

Hocheiștii de la CSM ”Dunărea” Galați au câștigat primul meci din semifinalele Campionatului Național după ce s-au impus categoric, scor 6-1 (1-1, 4-0, 1-0), în fața formației ACSH Gheorgheni - locul 4 în sezonul regulat. Oaspeții au deschis scorul, în minutul 13, prin Goga - fost ”dunărean”, din superioritate numerică, iar în minutul 19, Baskov, cu ajutorul lui Fefelov și Neznamov, a egalat, scor cu care s-a intrat la prima pauză. Celelalte goluri au fost marcate de: Hildebrand (superioritate), Neznamov - 2 (unul în inferioritate) și Zabludovschy - 2 goluri. 

”Am avut avantajul meciurilor pe teren propriu pentru că am terminat pe primul loc sezonul regulat, trebuie să profităm de acest avantaj să câștigăm cele două meciuri de acasă. Este cel mai important în play-off să pornești cu dreptul. Jocul de mâine va fi unul la fel de greu, orice meci din play-off este greu, dar trebuie să trecem cu brio peste aceste prime două meciuri și după aceea vom vedea ce va fi la Gheorgheni” a declarat Cătălin Berdilă.

O absență importantă din lotul gălățenilor a fost cea a lui Kirikenco, accidentat. ”Mâine, Kirikenco va suferi o intervenție chirurgicală la umăr. Am pierdut un jucător bun pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe, iar victoria aceasta i-o dedicăm lui”, a mai spus Berdilă.

Luni, 8 aprilie, ora 18.30, tot la Galați va avea loc al doilea meci al semifinalei dintre CSM Galați și ACSH Gheorgheni, iar intrarea publicului va fi liberă. Semifinala se joacă pe sistemul ”trei din maximum cinci partide”, după cele două de la Galați, următoarele două se vor disputa la Gheorgheni, iar dacă este nevoie și de al cincilea, acesta se va juca la Galați. Cel mai probabil jocurile din deplasare vor avea loc miercuri și joi, în cursul zilei de luni urmând ca datele acestora să fie stabilite cu exactitate.

 

Citit 1379 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.